2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 161 پست
وقتی برگشت من بازم خواستم باهاش حرف بزنم که اونجا گفت من دختر نمیخواستم میخواستم بچه اولم پسر باشه😢 ...

بهش بگو سر لامصبتو جوری میگرفتی و هدایتش میکردی که فقط پسراش برن بالا😒😒😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تند جوابشو نده

به روی خودتم نیار

بگو خواسته من و تو جای خواسته خدارو نمیگیره

اون اینطور خواسته

حتما صلاح این بوده

بعدمبهس بخند و براش یه چایی شیرینی بیار

سر دنده لج نندازید مردارو

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
عزیز دلم تو خودت ناراحت نکن فک خودت بچت باش باش عزیز هر وقت بدنیا اومد خودش بلده جاشو تو دلش باز کنه ...

این وسط دل مامانه که شکسته چی میشه 😥😥😥😥😥

خانوما جان جدتون قبل بارداری شوهراتونو آگاه کنید که جنسیت رو تو آدمیزاد جنس نررررررررر تعیین میکنه و زن طفلک هیچ نقشی نداره 

تا اگه خواستشون چیز دیگه ای بود برای شما قیافه نیان 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه وقتی بزرگشه بفهمه باباش ی همچین حرف زده و ناراحت شده بشدت ازپدرش متنفرمیشه من ک باشم حالم بهم می ...

قرار نیست بفهمه باباش چی گفته!!!!زنو شوهر که حرفاشون رو به بچه نمیگن اونم همچین مسائلی رو. مگر اینکه در حال جدایی باشن که بخوان باعث تنفر بچه از پدرش بشه و بره با مامانش

مادراشون اينطوري تربيتشون كردن توو اين سايت زياد ديدم زنايي كه از اينكه بچشون دختره ناراحت بودن و ن ...

ار ماست که بر ماست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470

شوهر منم دوست داشت بچه اولش پسر بشه که دختر شد خیلی ناراحت شد. الان که دخترم ۴سالشه. میمیره براش. دیروزم رفتیم آنومالی واقعا دوست داشت پسر باشه از ته دل. ولی باز گفت دختره. شما اصلا ناراحت نباش دخترت که به دنیا بیاد اون وقت میبینی چطور عاشقش میشه که یه وقتایی حسودیتم بشه به عشقشون!

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

یکی تعریف میکرد ک از اشناهاشون.مرده پسر میخواسته.ولی بچش دختر بوده.بعد بدنیا اومدن.مادر بزرگه ی بچه ک مشکل داشته رو میبره براش میگه بیا اینم پسرت ،،بعد ک مرده میبینه کلی گریه و ب غلط کردن افتادن،،،،بعد بچه ی خودشو ک دختر بوده میارن براش میگن بیا این بچته...میگف ک واسه دختره داشت جون میداد..کل بیمارستان رو شیرینی داده بود

دلم‌واقعا گرفت این تایپینگ و خوندم...من برای بار شیشم انتقال جنین دادم و الان روز ۱۰ ام...با تمام وجود دلم فقط یه بچه میخواد که سالم باشع..کلی امپول زدم و عمل کردم و ۸۰ میلیون خرج کردیم...مشکلم از اسپرم شوهرمه...چطور میتونه اینو بگه که پسر میخواست؟ این چت‌منو اسکیرین بگیر نشون بده به شوهرت بزن تو دهنش لطفا...ببخشیدا دلم گرفت من شوهرم اینو بهم بگه میزنم تو دهنش

وقتی برگشت من بازم خواستم باهاش حرف بزنم که اونجا گفت من دختر نمیخواستم میخواستم بچه اولم پسر باشه😢 ...

جنسیت از مرده اولش.. دومن خدا صلاح بندشو بهتر میدونه.. خوبه اصلا بچه نمیداد بهش ک ارزوی بچه دارشدن و حسرت کاچلمه پدر رو میخورد ...من یه بچه دارم ..بعدش دوس داشتم بعدیم پسر باشه چون دیگ نمیخواستم پیش شوهرم همم میگفتم بچه بعدیم سالم و انشااللع پسر باشه ولی فقط به شوهرم میگفتم ... بعدش حامله شدم و تو نه هفته سقط شد ..شوهرم خیلی دعوام کرد گفت بخاطر حرفای تو بود دلم گرفت تا دوماه حالم بد بود... تو دلم گفتم خدایا منو ببخش غلط کردم ... ناخاسته اشتباه کردم..دپرس شدم..الان بخدا فقط میگم بچه سالم باشه.. اصن خود بچه نعمته... خیلیا ندارن میرن میلیونها خرج میکنن تازه ک فقط بوه دار شن و جنسیتشون فرق نمیکنه براشون ...دیگه این اشتباهو نکنیم .. راضی باشیم به رضای خدا

دورَم زَد سَرش گیج رَفت افتاد جلو پام 😁😎😉

منم این شرایطو داشتم ولی برعکس،من پسر میخواستم شوهرم میگفت سالم باشه ولی بعدش میگفت خب اولی پسر باشه خوبه هوایه خواهرشو داره وقتی تو سنوگرافی  فهمید دختره وسالمه اشکش دراومد رفت کلی شیرینی خریدو پخش کرد گفت برات سرویس طلا میخرم من حالم خیلی بد بود افسرده شدم منو برد مسافرت ولی وقتی دخترم دنیا اومد خیلی پشیمون شدم ،الان شوهرم عشقم صدا میکنه دخترمونو اسمشو با خودش ست کرده دخترم مریض میشه شوهرم تا صبح بالاسرش گریه میکنه