2777
2789
عنوان

شوهرم میگه...😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 161 پست

بچه وقتی بزرگشه بفهمه باباش ی همچین حرف زده و ناراحت شده بشدت ازپدرش متنفرمیشه من ک باشم حالم بهم میخوره ازش

اولین بارک استخاره کردم نیت کردم وبعدقرآنوبازکردم دیدم نوشته یِس گفتم بابادمتگرم خیلی واضح گفتی 😃بعدهاتومدرسه فهمیدم یاسین بوده😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی برگشت من بازم خواستم باهاش حرف بزنم که اونجا گفت من دختر نمیخواستم میخواستم بچه اولم پسر باشه😢 ...

بگو پس همت میکردی تخم پسر مینداختی.

والا انگار دست تو هست که پسر بشه یا دختر

وقتی برگشت من بازم خواستم باهاش حرف بزنم که اونجا گفت من دختر نمیخواستم میخواستم بچه اولم پسر باشه😢 ...

میگفتی جنسیتش دست تو بوده نه من پس بیخود طلبکار نباش

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
چقد میتونه نادون باشه که دل زنش اینجور بشکونه انگار جنسیت دست زنه

مادراشون اينطوري تربيتشون كردن

توو اين سايت زياد ديدم زنايي كه از اينكه بچشون دختره ناراحت بودن و ناله ميكردن

همينجور زنا پسراشونو جوري تربيت ميكنن كه مثل خودشون و شايد بدتر از خودشون بار بيان

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

واقعا ک

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

حالا چ پسر چه دختر چه فرقی میکنه اخه🤨 تازه دختر دلسوزِ پدر‌ومادره🥺بعدشم مگه دست شماس اخه که جنسیتش چی میشه!؟نگران نباش بزار دنیابیاد همچون قربون صدقش میره حسودیت میشه🤪😉

تو بزرگترین عشقـــی در قلـــ⁦❤️⁩ــــبِ کوچکم⁦❤️⁩💍🦄

هیچی نگو دعوا درست نکن بذار خودش بفهمه چه اشتباهی کرده

بگو یه کلمه بهت میگم ناشکری نکن خدا قهرش میاد

عزیزم مبارک باشه

گل دخترت 

اصل همون سالم بودنشه همسرت ندید کسایی که بچه شون کمی مشکل دارن

من برای آنومالی رفت یه بنده خدا بچه ش کمی مشکل داشت چه اشکی میریخت

شما خودت حتما حتما خیلی شاکر خدا باش

همسرتم مطمئن باش پشیمون میشه از حرفش

اسمم خودت بذار و خیلی شاد باش

الان باردار هستی 

اتفاقا شما خیلی ابراز خوشحالی کن که روی همسرت کم کم تاثیر میزاره

عزیزم بهش بگو تعیین جنسیت با پدره،دکتر من گفت که تعیین جنسیتو شوهرتون میکنه اگه موقع تشکبل نطفه شوهرت اسپرمش ضعیف بوده باشه دختر میشه ولی اگه اسپرم قوی باشه پسر میشه...میتونی پیش هر متخصص دیگه ای بری و بپرسی

درضمن دعا کن منم باردار بشم سه تا دختر بیارم بحق این اذان که داره میگه.

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.