نــــهـال_بـــــلا مدیر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 23279 عنوان نهالم😎 | مشاهده متن کامل بحث + 14985 بازدید | 1914 پست دوستا خوشگلم وصل شدم به لطف شما😍😍بیاین دورهمی😘 نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!! 1398/09/18 | 21:53 43 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3773mh عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2670 خطرناكه حساسيت داشته باشي دفه بعد همچين شرايطي پيش اومد حتما بگو تست كنن ولی میگن تستش از خود آمپول بیشتر درد داره همه میگن 😲بیچاره نهال تست خورد آمپول نخورد
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123820 فضول کاملا برازنده ی شما و دوستای بی ادب تر از خودتونه پلاس بودن توی یه سایت عمومی نشانه ی افت ... شما برو بگرد ببين كي داره پشت ما غيبت ميكنه لايكش كن بلكه حالت بهتر بشه به خودمون بگي جوابتو ميديم بدتر ميشي😁 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123820 ولی میگن تستش از خود آمپول بیشتر درد داره همه میگن 😲 بیچاره نهال تست خورد آمپول نخورد نههه با اينكه من از امپول خيلي ميترسم اصلااا درد نداره اصلاااا خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10479 چقدر اینجا رو جدی گرفتین هر وقت میام نی نی سایت میبینم یه عده شبانه روزی اینجان خدا قوت ... ... مگه مهمه کی چند ساعت تو سایته؟؟شما اون روز نظرتو گفتی جوابتم گرفتی اره ما بیکاریم مثل شما اورانیوم غنی نمیکنیم مشکل شما حل شد؟؟
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123820 مگه مهمه کی چند ساعت تو سایته؟؟شما اون روز نظرتو گفتی جوابتم گرفتی اره ما بیکاریم مثل شما اورانیوم غ ... مگه اونروزم بوده؟؟بنده خدا چقد مشكل داره😂😂😂اينا توو واقعيتم سرشون توو كار بقيس؟ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
3773mh عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2670 مگه اونروزم بوده؟؟ بنده خدا چقد مشكل داره😂😂😂 اينا توو واقعيتم سرشون توو كار بقيس؟ هعی میگم عکس بدم تعلیق میخورم ولش کن😐
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10479 مگه اونروزم بوده؟؟ بنده خدا چقد مشكل داره😂😂😂 اينا توو واقعيتم سرشون توو كار بقيس؟ یادت نیست با تو چت کرد؟؟من از امضاش شناختمش
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123820 یادت نیست با تو چت کرد؟؟من از امضاش شناختمش اين انقد براي من بي اهميته يادم ميره كلا حضورش باز خوبه هراز گاهي ميان سايت انقد عقده و كمبود دارن😅 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123820 هعی میگم عکس بدم تعلیق میخورم ولش کن😐 نه ارزششو نداره خواهر😅😅 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
3773mh عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2670 یادت نیست با تو چت کرد؟؟من از امضاش شناختمش تاپیک هات چطور حذف کردی 😁
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10479 تاپیک هات چطور حذف کردی 😁 من هر وقت تاپیک بزنم یا همون روز یا فرداش میدم برام پاک کنن مرض پاکسازی دارم نهال میدونه
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18422 @nazaniiiin هر کی هم به پستت میخوره تیریپ با ادبا رو برمیداره😫😫😫😭 به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123820 من هر وقت تاپیک بزنم یا همون روز یا فرداش میدم برام پاک کنن مرض پاکسازی دارم نهال میدونه منم قبلا اينكارو ميكردمولي الان ديگه حسش نيست خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10479 اين انقد براي من بي اهميته يادم ميره كلا حضورش باز خوبه هراز گاهي ميان سايت انقد عقده و كمبود ... از نظر اینا هرکی زیاد میاد بیکاره همچنین از نظر اینا مجازی رو جدی گرفتن یه جور فوحش حساب میشه
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123820 @nazaniiiin هر کی هم به پستت میخوره تیریپ با ادبا رو برمیداره😫😫😫😭 با ادب ها غللط ميكنن بيفتن دنبال بقيه عقده گشايي كنن😅 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤