2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
با ادب ها غللط ميكنن بيفتن دنبال بقيه عقده گشايي كنن😅

در باطن بی ادبن ولی ظاهری خودشونو خوب نشون میدن که بعدا بگن ما خوب بودیم ارواح عممون

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
از نظر اینا هرکی زیاد میاد بیکاره همچنین از نظر اینا مجازی رو جدی گرفتن یه جور فوحش حساب میشه

واقعا ادم بايد به كجااا برسه كه توو مجاازي هم ارامش نداشته باشه و بخواد دشمني كنه!!😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

در باطن بی ادبن ولی ظاهری خودشونو خوب نشون میدن که بعدا بگن ما خوب بودیم ارواح عممون

ما خووب بوديم فقط بي دليل ميرفتيم ميپريديم به بقيه😐😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دقیقا همینن اون دسته از ادما

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

چی میگی موضوع بحث چیه داری فلسفی میبافی؟😃😃

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

دقیقا همینن اون دسته از ادما

حالا ما نه اينارو ميشناسيم نه ريپلاي ميكنيم نه تاپيكشون ميريم نه اسمي ازشون ميبريم😂

فضول کاملا برازنده ی شما و دوستای بی ادب تر از خودتونه پلاس بودن توی یه سایت عمومی نشانه ی افت ...

فعلا ک شما میای پلاس میشین تو تاپیکای ما و اعلام حضور میکنین

@نی_نی_یار_5 بعد شما میگین جواب اینا ندیم؟😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چی میگی موضوع بحث چیه داری فلسفی میبافی؟😃😃

طرف هروقت من يا نهاا تاپيك بزنيم مياد چرت پرت ميگه

بعد ميگه من كم ميام هروقت ميام شما هستي

ولي ما ديديم كه هميشه هست و دنبال ماس😂😂😂

من تو گوشیمم هیچی نگه نمیدارم کاربریمم هیچی نداره پیامو اعلانو تاپیک و هرچی باشه همون لحظه پاک میکنم

ميشه تاپيكاي منم بدي پاك كنن؟😅😅

حالا ما نه اينارو ميشناسيم نه ريپلاي ميكنيم نه تاپيكشون ميريم نه اسمي ازشون ميبريم😂

همون عکس نهال....ای خدا نمیخام تعلیق شم😫😫🤣🤣

نازی این دیونه ها کین دیگه😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
همون عکس نهال....ای خدا نمیخام تعلیق شم😫😫🤣🤣

خخخخ بايد دنبال يه عكس همون شكلي ولي بهتر باشيم😂😂

هرچند اون بيشتر لايقشونه