2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
چقدر اینجا رو جدی گرفتین هر وقت میام نی نی سایت میبینم یه عده شبانه روزی اینجان خدا قوت ...  ...

چجور مامایی هستی که شبانه روزی اینجای

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نمیشه که یه بار تاپیک نیلای و دادم پاک کنن نی نی یار حذف تاپیک اینجوری شد😠😠

عههه 

اگه حوصلشو داري پسوردمو بهت بدمم😁😁با كاربري خودم بهشون بدي روزي يكي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخخ بايد دنبال يه عكس همون شكلي ولي بهتر باشيم😂😂 هرچند اون بيشتر لايقشونه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
طرف هروقت من يا نهاا تاپيك بزنيم مياد چرت پرت ميگه بعد ميگه من كم ميام هروقت ميام شما هستي ولي ما ...

گناه داره بابا اینم بازی😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ما باهاش كاري نداريم خواهر خوودش تنش ميخاره😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خدایا این دیونه هارو شفا بده آمین😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چجور مامایی هستی که شبانه روزی اینجای

خوبيش اينه هركيم پشت سرمون غيبت كنه ميرن لايك ميكنن ولي بيكار نيستن كه ما بيكاريم😅😂

خوبيش اينه هركيم پشت سرمون غيبت كنه ميرن لايك ميكنن ولي بيكار نيستن كه ما بيكاريم😅😂

شبانه روزیه دیه😂😂😂😂

اگه مشکلی نداری بده من خیلی بیکار تر از این حرفام

من خودم ميخواستم روزي يكيشونو بدم به نهالم گفتم اون از من تنبلتر😒

شبانه روزیه دیه😂😂😂😂

باز خودم هميشه از ساعت ٤به بعد ميام سايت 

اينا هميشه هستن ولي به بقيه ميپرن اسمشونم ميذارن مامان پزشك مهندس

راااستي اينو بهت بگممم

يكي ديگم ميگفت پزشكه بعد يكي تاپيك زده بود شوهرم سرده بهش گفت برو زير پتو خودار.... كن!😐😐😐

يكي ديگشونم ميگفت دندونپزشكه يهو برگشت به يكي گفت ري... به قبر پدرت!

😂😂😂😂😂

اگه خواستی بده من میدم پاک میکنن

چشمم لطف ميكني عشقممك❤️❤️😍😍

2790
2778
2791
2779
2792