2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
وااااای لنتی مردم از خنده😂😂😂  من فک کنم پنی سیلین بزنم از قبلش غش کنم؛ به تست نمیرسم😂🤦🏻‍ ...

😅😅😅😅دردم داشت خدايي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

😅😅😅😅دردم داشت خدايي

ای جانم😂 همیشه سلامت باشی عزیزم😍😍

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چقد درگیر ما هسین هرجا میریم میاین😂

عزیزم انقدر که همش هستین ،وقتی هرازگاهی میام بازم میبینمتون

واسه همین خیلی عجیبه برام

اعتماد به سقفتونم که بالاست با این متنتون

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
من تست نکرد پرستاره😲 بعد گفتم چرا نکردی گفت لازم نیست 😲 اتفاقی میوفتاد میوفتاد دیگ

اگه ١سال پني سلين نزده باشي بايد تست كنن

چه بي مسئوليت بووده يارو

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اگه ١سال پني سلين نزده باشي بايد تست كنن چه بي مسئوليت بووده يارو

10 ساله نزده بودم 

6  تا پنی باید میزدم 

2 تا اول. 

2 تای اولو اصلا تست نکرد نه. پرسید 

اما بعدها رو میگفتن کی زدی میگفتم دیشب 😐

اون پرستار نبود البته شب های بعد

عزیزم انقدر که همش هستین ،وقتی هرازگاهی میام بازم میبینمتون واسه همین خیلی عجیبه برام اعتماد به سق ...

ما شما هرازگاهي نميبينم

ما شمارو هميشه ميبينيم كه سرت به كار خودت نيست 

بايد بهتون جواب پس بديم براي اومدنمون؟😅

اها نهالم تهران دیگه  می خواستیم با یکی از کاربرا ترورش کنیم  😜😂😂😂

نهالم اره خونم روبروي خونه مامانمه

چرااا؟

آره دنبال فضولمون بودیم😂😂

فضول کاملا برازنده ی شما و دوستای بی ادب تر از خودتونه

پلاس بودن توی یه سایت عمومی نشانه ی افتخار نیست

موفق باشید💛

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare
10 ساله نزده بودم  6  تا پنی باید میزدم  2 تا اول.  2 تای اولو اصلا تست نکرد ...

خدارشكر مشكلي پيش نيومده پس

اره ولی مامانم زد حساسیت داشت تست کردن  منو. نکردن تست نامردا

خطرناكه حساسيت داشته باشي

دفه بعد همچين شرايطي پيش اومد حتما بگو تست كنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز