2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست
خوبم‌خوشگلم جات خالی امروز دو تا امپول خوردم😭😭😂 اررره نبینم بریا دیفوووونه

عه چراا؟؟ سرماخوردي يا چي؟؟

چشم عزيزدلممم❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عه چراا؟؟ سرماخوردي يا چي؟؟ چشم عزيزدلممم❤️❤️❤️❤️

وای نمیدونم چی شدم‌ چند روزه همش دلم درد داره دکتر گف از استرس🤦🏻‍♀️

Fadaaaa💚🧡

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
وای نمیدونم چی شدم‌ چند روزه همش دلم درد داره دکتر گف از استرس🤦🏻‍♀️ Fadaaaa💚🧡

خب براچي استرس داري خودتو اذيت ميكني؟؟؟؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من 6 تا آمپول خوردم این چن. روز با 2 تا سرم  سرماخوردگی داشتم سوراخ شدم. 😎👌

وای نه من فوبیای امپول دارم، اینم اینقدر حالم بد بود قبول کردم بزنم وگرنه عمراااا نمیزدم😭😭😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
هعی بدک نیسدم (: شام هیچی درس نکردم حوصله ندارم :/

منم حووصله ندارم😅

خب براچي استرس داري خودتو اذيت ميكني؟؟؟؟

یکم ذهنم مشغول بود استرس گرفتم🤦🏻‍♀️

وای نازی سرِ امپولش مامانم زد اینقدر گریه کردم چشام درد گرفته بود😑😭😂😂

هعی بدک نیسدم (: شام هیچی درس نکردم حوصله ندارم :/

سلام نرگسیم

یکم ذهنم مشغول بود استرس گرفتم🤦🏻‍♀️  وای نازی سرِ امپولش مامانم زد اینقدر گریه کردم چشام درد ...

عزيزممم😅😅😅

منم ميترسم از امپول ولي گريه نميكنم دختر خجالت بكش

عزيزممم😅😅😅 منم ميترسم از امپول ولي گريه نميكنم دختر خجالت بكش

وای کاش فقط گریه بود داد میزدم😂😂 خجالت چیه درد میکنه خب😥😂

وای کاش فقط گریه بود داد میزدم😂😂 خجالت چیه درد میکنه خب😥😂

مام ١.٢ ماه پيش با نهال رفتيم ٢ تا امپول بزنيم يكيش پني سلين بود 

اول تست گرفت ازمون دست من قرمز نشد ولي دست اون قرمز 

دستمو نيشگون ميگرفتم قرمز شه بگم منم حساسيت دارم😂😂

مام ١.٢ ماه پيش با نهال رفتيم ٢ تا امپول بزنيم يكيش پني سلين بود  اول تست گرفت ازمون دست من قر ...

وااااای لنتی مردم از خنده😂😂😂 

من فک کنم پنی سیلین بزنم از قبلش غش کنم؛ به تست نمیرسم😂🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز