نــــهـال_بـــــلا مدیر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 23281 عنوان نهالم😎 | مشاهده متن کامل بحث + 14959 بازدید | 1914 پست دوستا خوشگلم وصل شدم به لطف شما😍😍بیاین دورهمی😘 نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!! 1398/09/18 | 21:53 43 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخیمغروره عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 550 خواص نیستم چون عقده ندارم. یعنی چیه خواص یا خاص؟ وات د 😲😲😲😲 اشتباه لپی بود ببخشید😕 سکوت کردم غرورم نشکنه ✋ غرورم نشکست اما دلم نابود شد 💔💘
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123831 خوبمخوشگلم جات خالی امروز دو تا امپول خوردم😭😭😂 اررره نبینم بریا دیفوووونه عه چراا؟؟ سرماخوردي يا چي؟؟چشم عزيزدلممم❤️❤️❤️❤️ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 عه چراا؟؟ سرماخوردي يا چي؟؟ چشم عزيزدلممم❤️❤️❤️❤️ وای نمیدونم چی شدم چند روزه همش دلم درد داره دکتر گف از استرس🤦🏻♀️Fadaaaa💚🧡 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
3773mh عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 2670 خوبمخوشگلم جات خالی امروز دو تا امپول خوردم😭😭😂 اررره نبینم بریا دیفوووونه من 6 تا آمپول خوردم این چن. روز با 2 تا سرم سرماخوردگی داشتم سوراخ شدم. 😎👌
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123831 وای نمیدونم چی شدم چند روزه همش دلم درد داره دکتر گف از استرس🤦🏻♀️ Fadaaaa💚🧡 خب براچي استرس داري خودتو اذيت ميكني؟؟؟؟ خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 من 6 تا آمپول خوردم این چن. روز با 2 تا سرم سرماخوردگی داشتم سوراخ شدم. 😎👌 وای نه من فوبیای امپول دارم، اینم اینقدر حالم بد بود قبول کردم بزنم وگرنه عمراااا نمیزدم😭😭😂 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26083 @mamaneamirjoon @varparide25 @پرنسا۷۱ @نرگسِ_او ... هعی بدک نیسدم (:شام هیچی درس نکردم حوصله ندارم :/ من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123831 هعی بدک نیسدم (: شام هیچی درس نکردم حوصله ندارم :/ منم حووصله ندارم😅 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 خب براچي استرس داري خودتو اذيت ميكني؟؟؟؟ یکم ذهنم مشغول بود استرس گرفتم🤦🏻♀️ وای نازی سرِ امپولش مامانم زد اینقدر گریه کردم چشام درد گرفته بود😑😭😂😂 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 هعی بدک نیسدم (: شام هیچی درس نکردم حوصله ندارم :/ سلام نرگسیم ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123831 یکم ذهنم مشغول بود استرس گرفتم🤦🏻♀️ وای نازی سرِ امپولش مامانم زد اینقدر گریه کردم چشام درد ... عزيزممم😅😅😅منم ميترسم از امپول ولي گريه نميكنم دختر خجالت بكش خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
نرگسِ_او عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 26083 سلام نرگسیم سلام خاطرم (: من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 عزيزممم😅😅😅 منم ميترسم از امپول ولي گريه نميكنم دختر خجالت بكش وای کاش فقط گریه بود داد میزدم😂😂 خجالت چیه درد میکنه خب😥😂 ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123831 وای کاش فقط گریه بود داد میزدم😂😂 خجالت چیه درد میکنه خب😥😂 مام ١.٢ ماه پيش با نهال رفتيم ٢ تا امپول بزنيم يكيش پني سلين بود اول تست گرفت ازمون دست من قرمز نشد ولي دست اون قرمز دستمو نيشگون ميگرفتم قرمز شه بگم منم حساسيت دارم😂😂 خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
خاطرهr عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 11695 مام ١.٢ ماه پيش با نهال رفتيم ٢ تا امپول بزنيم يكيش پني سلين بود اول تست گرفت ازمون دست من قر ... وااااای لنتی مردم از خنده😂😂😂 من فک کنم پنی سیلین بزنم از قبلش غش کنم؛ به تست نمیرسم😂🤦🏻♀️ ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱