2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
چنتا آدم نادون و احمق كه توو جامعه هيچ جايي ندارن هيچ دوستي ندارن روابط اجتماعيشون صفره ميتونن راجب ...

عههههه دیوونه چی میگی😠😠

دشمنت شرمنده این چه حرفیه

حرفت درسته پس حتی فحشم که بدن چیزی نمیشه فقط دهن اوناکثیف میشه

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
فداتشم عزیزم کوچیکه ک ریه اش داغونه اسپری نزنم نمیتونه چیزی بخوره دکتر گفت خروسکه که عاملش انفولانزا ...

اي بابا چقد بده اين بيماريه 

اين بنده خدا مامان الا هم ازش خبري نيست ببينيم دخترش چطوره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههههه دیوونه چی میگی😠😠 دشمنت شرمنده این چه حرفیه حرفت درسته پس حتی فحشم که بدن چیزی نمیشه فقط د ...

اخه خيلي ناراحت ميشم دوستام بخاطر من توهين بشنون و ناراحت بشن😭😭

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اي بابا چقد بده اين بيماريه  اين بنده خدا مامان الا هم ازش خبري نيست ببينيم دخترش چطوره

گفت دکترا گفتن مغزش نابود شده امیدی ب برگشتش نیس😓😓ان‌شالله خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فردا سورپرایزم کن ک با سورپرایز اذری جهرمی تو یه روز بیفته 😂

تونستی اسم نهالو تگ کنی یا نه؟

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فردا سورپرایزم کن ک با سورپرایز اذری جهرمی تو یه روز بیفته 😂

من با سوپرايز اون كاري ندارم 

خودم برات يه سوپرايز خوب دارم

سلام

تو دورهمیاتون یه آرامش بود ... دیگه نیست؟؟ باردار بود

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
گفت دکترا گفتن مغزش نابود شده امیدی ب برگشتش نیس😓😓ان‌شالله خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه

اره اون تاپيكشو ديدم😔😔😔😔

خدا بهش صبر بده كارش با يه معجزه بياد خوشحالمون كنه

😂😐ن تگ کردن اسم نهال شده دغدغه ی روز و شبم

خیلی راحته میخای شات بدم مرحله ب مرحله🤣🤣😂😂😂

خوبم تو چطوری؟؟ناهار مهمون داشتم شام فعلا هیچی نزاشتم یکمم از ناهار مونده ولی باید یچی درست کنم چون ...

خووبم عشقم 

رفتم دوش بگيرم فرهاد دوش رو بد جا زده بود

افتاد رو كلم😑درد ميكنه

از اسمال عاقا بِتره ؟😮

اوووف خيللي خيلييي