نــــهـال_بـــــلا مدیر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 23285 عنوان نهالم😎 | مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست دوستا خوشگلم وصل شدم به لطف شما😍😍بیاین دورهمی😘 نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!! 1398/09/18 | 21:53 43 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_زیبا عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 9024 چنتا آدم نادون و احمق كه توو جامعه هيچ جايي ندارن هيچ دوستي ندارن روابط اجتماعيشون صفره ميتونن راجب ... عههههه دیوونه چی میگی😠😠دشمنت شرمنده این چه حرفیهحرفت درسته پس حتی فحشم که بدن چیزی نمیشه فقط دهن اوناکثیف میشه ۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 فداتشم عزیزم کوچیکه ک ریه اش داغونه اسپری نزنم نمیتونه چیزی بخوره دکتر گفت خروسکه که عاملش انفولانزا ... اي بابا چقد بده اين بيماريه اين بنده خدا مامان الا هم ازش خبري نيست ببينيم دخترش چطوره دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 عههههه دیوونه چی میگی😠😠 دشمنت شرمنده این چه حرفیه حرفت درسته پس حتی فحشم که بدن چیزی نمیشه فقط د ... اخه خيلي ناراحت ميشم دوستام بخاطر من توهين بشنون و ناراحت بشن😭😭 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18434 اي بابا چقد بده اين بيماريه اين بنده خدا مامان الا هم ازش خبري نيست ببينيم دخترش چطوره گفت دکترا گفتن مغزش نابود شده امیدی ب برگشتش نیس😓😓انشالله خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43100 چطووري امشب ميخوام سوپرايزت كنم فردا سورپرایزم کن ک با سورپرایز اذری جهرمی تو یه روز بیفته 😂
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18434 فردا سورپرایزم کن ک با سورپرایز اذری جهرمی تو یه روز بیفته 😂 تونستی اسم نهالو تگ کنی یا نه؟ به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 فردا سورپرایزم کن ک با سورپرایز اذری جهرمی تو یه روز بیفته 😂 من با سوپرايز اون كاري ندارم خودم برات يه سوپرايز خوب دارم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43100 تونستی اسم نهالو تگ کنی یا نه؟ 😂😐ن تگ کردن اسم نهال شده دغدغه ی روز و شبم
آرسو عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 31862 سلامتو دورهمیاتون یه آرامش بود ... دیگه نیست؟؟ باردار بود بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 گفت دکترا گفتن مغزش نابود شده امیدی ب برگشتش نیس😓😓انشالله خدا هیچ مادری رو با بچش امتحان نکنه اره اون تاپيكشو ديدم😔😔😔😔خدا بهش صبر بده كارش با يه معجزه بياد خوشحالمون كنه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18434 😂😐ن تگ کردن اسم نهال شده دغدغه ی روز و شبم خیلی راحته میخای شات بدم مرحله ب مرحله🤣🤣😂😂😂 به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43100 من با سوپرايز اون كاري ندارم خودم برات يه سوپرايز خوب دارم از اسمال عاقا بِتره ؟😮
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10477 @mamaneamirjoon @varparide25 @پرنسا۷۱ @نرگسِ_او ... خوبم تو چطوری؟؟ناهار مهمون داشتم شام فعلا هیچی نزاشتم یکمم از ناهار مونده ولی باید یچی درست کنم چون شوهرم غذا میبره سرکار
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 خوبم تو چطوری؟؟ناهار مهمون داشتم شام فعلا هیچی نزاشتم یکمم از ناهار مونده ولی باید یچی درست کنم چون ... خووبم عشقم رفتم دوش بگيرم فرهاد دوش رو بد جا زده بودافتاد رو كلم😑درد ميكنه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123870 از اسمال عاقا بِتره ؟😮 اوووف خيللي خيلييي دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤