2777
2789
عنوان

نهالم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 14904 بازدید | 1914 پست
@mamaneamirjoon     @varparide25     @پرنسا۷۱     @نرگسِ_او ...

گشادیسمم عود کرده😩

تو خونه شتر با بارش گم میشه😨

شام فعلا هیچی😴

فردا شبم مهمون دارم😞

وضعیتم قرمزه😯

بازم بگم یا نه؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات بيشمم باز امضاتو عوض كردي كه😂

اره دوباره ی کپی گر دیدم اخه ولی از دستم در رفت کدوم تاپیک بود اسمش شای داشت انگار

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
گشادیسمم عود کرده😩 تو خونه شتر با بارش گم میشه😨 شام فعلا هیچی😴 فردا شبم مهمون دارم😞 وضعیتم ق ...

🙄🙄الان كه فكر ميكنمم حوصله شام درست كردن رو دارممم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

@نــــهـال_بـــــلا     عکسمو ب افتخار تو برگردوندم بزن دست قشنگه رو

👏👏👏👏

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
🙄🙄الان كه فكر ميكنمم حوصله شام درست كردن رو دارممم

چی میخای درس کنی😕😕😥

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اره دوباره ی کپی گر دیدم اخه ولی از دستم در رفت کدوم تاپیک بود اسمش شای داشت انگار

واا عجب ادمايي پيدا ميشنا!😑

تو شام چي داري گلي؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چطووري  امشب ميخوام سوپرايزت كنم

😐خصوصی بم بگو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
چی میخای درس کنی😕😕😥

شايد مرغ درست كنم 

شايدم لوبيا پلو

😐خصوصی بم بگو

نه نميشه

واا عجب ادمايي پيدا ميشنا!😑 تو شام چي داري گلي؟

ماکارونی های ظهر مونده گلم فردا شب تولد پسر خواهرمه فردا رو راحتم ناهار فردا احتمالا اسنک‌ یا ی چیز ساده

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
نه نميشه

بگو بش نمیگم میگم عه نگی اونکار ک گفتی نمیکنم😂😂😂

ماکارونی های ظهر مونده گلم فردا شب تولد پسر خواهرمه فردا رو راحتم ناهار فردا احتمالا اسنک‌ یا ی چیز ...

خووووبه پس❤️❤️❤️

دختراات بهتر شدن؟

بگو بش نمیگم میگم عه نگی اونکار ک گفتی نمیکنم😂😂😂

ميخوام براش جنازه بخرم ببرم

جنازه خيلي دوست داره

خووووبه پس❤️❤️❤️ دختراات بهتر شدن؟

فداتشم عزیزم کوچیکه ک ریه اش داغونه اسپری نزنم نمیتونه چیزی بخوره دکتر گفت خروسکه که عاملش انفولانزاس😒😑