2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چه کنم؟؟؟

592 بازدید | 29 پست

شوهرم وقتی میره خونه پدرش چشم تو چشم با مادر و خواهر برادراش صحبت می کنه ولی وقتی خونه ست سرش توی گوشیه! اونجا که میره نطقش باز میشه پیش من هم که لالمونی می گیره!

تو خونه انگار کشتی هاش غرق شده !

امشب خونه بابام بودیم همش یا سرش تو گوشی بود یا تلویزیون نگاه می کرد! اون وقت من هرچی حرف میزدم سرشو بلند نمی کرد که نگاه کنه!

هر وقت اون میاد خونه پدرم اینقد احترامش می کنم که یه وقت نگه من اونجا بهش بی توجهی می کنم ولی بعدش اومدیم خونه پدرش تا سر سفره هستن خودش رفت نشست یه تعارف خشک به من نکرد بیا بشین! واقعا با همچین مرد بی ملاحظه ای چه کنم؟؟؟ خصوصا وقتی باهاش حرف می زنم سرش توی گوشیشه

توو تنهايي باهاش صحبت كن و توصيه كن شعور چيز خوبيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام مث خودش رفتار کن😉

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
فایده هم داشته؟؟؟

اره خیلی خوبه...مثلا مامانه من رفته مشهد.شوهره من هیچ بهش زنگ نزده صحبت کنه..مادرشوهرمم رفته زنجان منم زنگ نزدم..خیلی خوبه منتطرم ی چیزی بگه تا جوابشو بدم.