2777
2789
عنوان

با این اخلاق شوهرم چه کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 29 پست

درود 

اخلاقش از اول همین بوده؟ 

چطور شناختیدش و باهاش ازدواج کردید! حتما این اخلاقش رو قبول کردید یا اینکه ناگهانی تغییر موضع داده! 

باهاش حرف بزنید رک و پوست کنده بهش بگید چرا این کارو میکنه و اگر شما هم متقابلا این کارو کنید چه جوابی داره بده! 

اگر مشکلی نداره پس محترمانه متقابل به مثل کنید.

وابسته چنین همسرهایی نباشید و خودتون رو شاد نگه دارید بدون مرد! 

بی توجهی مردها یه دردسر داره توجهشون هزارتا دردسر! 

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر خوبیه یعنی برای مردا مقابله به مثل خیلی تاثیر داره؟

برای اونهایی که برای خودشون فقط همه چیز رو مجاز میدونن، بله.

ولی برای اونهایی که اصلا کار ندارن به رفتار طرف مقابل، خیر!

مثل یک مرده که یک مرتبه جان می گیرد/دلم از بردن نامت هیجان می گیرد/قلبم ازکار که افتاد به من شوک ندهید/نام مهدی که بیاید ضربان می گیرد//۱۳۷۷ سال تولد همسرم هست. این کاربری دست بنده و همسرم که چون من روانشناس هستند می باشد که گاهی پاسختان را می دهند، لکن برای احترام به شما و ارزش گذاری‌ها، از کاربری مرد استفاده شده و همسر بنده نیز خود را به زن بودن معرفی نخواهند کرد. همچنین وارد هرتاپیکی که بانوان محترم حریم خصوصی شان را می ریزند و وارد دیگر تاپیک های ممنوعه یا خارج از عرف، نخواهیم شد. 

سلام گلم هر مشکلی هست مطمن با اول ریشه در وجود خودمون داره مردا ی دوره ای دارن میرن تو غار تنهایی خودشون دلشون میخاد تنها باشن پس مام باید درکشون کنیم و زیاد نپیچیم ب پاچشون مردا همینطورن خصوصا اگه خانواده دوست باشن میدونم زجراوره اما تا خانوادشونو میبینن نیششون تا پس گوش باز میشه شما هم فقط ی راه داری قبول کن مردت اینطوره نمشه عوضش کنی پس بجای غصه و ناراحتی خودتو باش وفق بده وقتی میری خونه مادرشوهر توهم بگو بخند شوخی کن باهاش تو جمعشون نشون بده ک از بودن اونجا شادی سر سفرشون کنارش بشین بهش غذا تعارف کن مطمن باش اونم یاد میگیره و این کارارو کم کم انجام میده میشه براش عادت بعضی مردا همینطورن مرد من با اینکه ما زندگی فوق العاده عاشقانه داریم وقتی میاد خونه مادرم اکثر سرش تو گوشیه چون غریبس و زیاد نمیجوشه باهاشون تو تین موقعیتا کنارش میشینم و سر حرفو فلان خاطره و اتفاقو باز میکنم در نهایت یخش بعد از ی ربع تو خودش بودن وا میشه و اخرسر قهقهه ی خندمونه ک کل فضارو میگیره عزیزم بخدا مردا اونقدرا ک فکر میکنید بد و خبیثو بد ذات نیسن اوناصبح تا شب برا اسایش ما کار میکنن عرق میزن خسته میشن توقع مام منطقی باشه تو قع نکنیم وقتی با تن خسته میاد خونه بشینه کنارمون و برامون از عشق بگه قربون صدقه بره اواز عاشقانه بخونه بهرحال اونام انسانن قلب دارن عاطفه دارن مام باید درکشون کنیم خانمای عزیز ی زره سیاست خانمانه ب خرج بدید بجای اسمش لقب استفاده کنید عشقم زندگیم عزیزم ...اس های عاشقانه بش بدید تو جمع محترم بشماریدش باور کن همش میشه رفتار مقابل و اونم در جواب این احتراما عشقو احترام بهتون میده ۶سال از زندگی مشترکم میگذره ۲ سال نامزد ۳ سال دوستی ۱۱ ساله کنار همیم اما هنوز همدیگرو عشقم صدا میکنیم هنوز تو جمع با احترام رفتار میکنیم توروخدا زندگیو ب خودتون سخت نگیرید اینا همون مردایین ک ی ردز ارزو داشتید با اسب سفید بیان عروسشون بشید نزارید کینه جای عشقتون رو بگیره ببخشید و بگذرید دنیا ارزش این همه رنجو نداره

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
برای اونهایی که برای خودشون فقط همه چیز رو مجاز میدونن، بله. ولی برای اونهایی که اصلا کار ندارن به ...

نه بی تفاوت نیست

مثلا به زبون نمیاره که ناراحته ولی بعدا توی یه موقعیتی به زبون میاره

پس بی تفاوت نیست!

یه بار توی یه رفتار منفی باهاش شبیه خودش رفتار کردم واقعا نتونست بیشتر از یک هفته دووم بیاره

سلام گلم هر مشکلی هست مطمن با اول ریشه در وجود خودمون داره مردا ی دوره ای دارن میرن تو غار تنهایی خو ...

چقد خوب عزیزم ان شاالله خوشبخت بشین

ولی مردا هم همه شبیه هم نیستن!

چقد خوب عزیزم ان شاالله خوشبخت بشین ولی مردا هم همه شبیه هم نیستن!

درسته اما اونام انسانن عزیزم شما تو ی زندگی مشترکی ن جبهه ک بخای مقابلش بایستی من خ کتابای روانشناسی مبخونم و تحقیق میکنم ببین انسان کامل نیست همه ی ضعفایی دارن و ما خودمون باید این قدرتو داشته باشیم ک برطرفش کنیم شما از الان جبهه گرفتی لج لجبازی کم محلی ..اثارش میشه سردشدن از زندگی مشترکی ک با عشق شروع کردی ی قانونی هست میگه حتی عشقو باید یاداوری کنی تا فراموش نشه این یاد اوری میتونه ی بوسه باشه میتونه ی جمله قشنگ باشه میتونه ی لبخند باشه ببین ماتو زندگی دیگران نیسیم ببین چی هست ک باعث میشه مرد بره تو خودش وقتی کنارته ایا باهم شادید ایا درکنار هم بودن باعث ارامشتونه ؟یا فقط از اتفاقای بد روز میگید از بدهیا از قسطا از نخریدنا ؟؟عشقم زندگی شیرینه و کوتاه چرا اینقدر ک ترویج میدیم سر ستیزی باهم کنیم عشق و محبتو احترامو ترویج نمیدیم؟چرا جنگ چرا کم محلی چرا ناراحتی وقتی میتونید کنار هم ساد باشید و از جوونیتون لذت ببرید منم با اینکه پراز عشقیم خ مشکلات داریم چ مالی چ کاری اما سعیمون رو میکنیم ک درکنار هم خوش باشیم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

ارزوم از ته قلب براتون شادیو خوشیه امیدوارم تمام خانم های سرزمینم خوشبختو شاد باشن و ب ارزوهاشون برسن ما اول باید خودم ن شاد باشیم باور کن هرچ انرژی ب کائنات بدی همونو ب سرعت نور بهت برمیگردونه از زندگی لذت ببرید در کنار مشکلات چون هیچ بشری بی مشکل نیس خدارو دارید بهش توکل کنید و از بودن درکنار خانوادتون غرق در لذت بشید