2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من سه ساله عروسی کردم ازدواجمونم سنتی بود خانواده شوهرم چندبار اومدن خواستگاری تا جواب بله رو دادم. اولش راضی نبودم ولی روز خواستگاری وقتی با شوهرم حرف زدیم مهرش به دلم افتاد و راضی شدم...یکسال عقد بودیم نگم که نزدیک عروسیم اذیت کردن و دخالت کردن حالا اینا به کنار خیلی چیزا هست ک بعدا میگم واستون..

میاین تاپیک می‌زنید بعد یه دفعه یادتون می افته باید تایپ کنید؟

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

خواهرشوهرم یه شهردیگس حدود نیم ساعت با ما فاصله داره ولی من دیوار به دیوارشونم ما چندروزی خونه نبودیم به دلایلی حالا تو اون چند روز که ما نبودیم رفتن نذری پختن بین مردم پخش کردن، اصلا براش مهم نبوده ک من نبودم میتونست بذاره یه روز دیگه ولی چون دخترش ک راهش دوره اونروز بوده گذاشته همون روز پخته..

بعدم قرار بود همگی با هم بریم دیدن یکی از اقوامشون که تازه زایمان کرده ولی مادرشوهرم پا شده با اون یکی دخترش رفتن دیدنش درحالیکه قرار بود منم باشم....

این هیچی دامادش دخترشو خیلی اذیت میکرد حتی درحد کتک ولی بهش خیلی احترام میزارن با این حال مثلا ما ک بخوایم بریم برامون غذا ساده میپزن دامادش ک بخواد بره یه غذا حسابی....

ما بچه نداریم مشکل از همسرمه😔 اونا هم میدونن ولی وقتی میریم اونجا انقد قربون صدقه اون نوه شون میرن جلو ما ک من اعصابم بهم میریزه😔 اصلا مراعات مارو نمیکنن اخه پدرشوهر من به بچه هاش محبت نکرده حالا این نوه رو نمیدونید چکار میکنن براش

خیلی اعصابم خورده نمیدونم چکار کنم اصلا☹☹☹☹☹  سر جریان نذری پختن و رفتن خونه اقوام که منو نگفتن اعصابم ریخته بهم

بچه ها من سه ساله عروسی کردم ازدواجمونم سنتی بود خانواده شوهرم چندبار اومدن خواستگاری تا جواب بله رو ...

اقا باورت میشه تا اینجاش مث زندگی خودم بود 😂

قیافه من هروقت که میام نی نی سایت وبا عنوان تاپیکا رو به رو میشم😂😂😂😂