2777
2789
عنوان

بچه ها بدویین بیاین داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 93 پست

این داستان زندگی بود؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذاشتم بقیشو بخون

خوندم

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
خواهرشوهرم یه شهردیگس حدود نیم ساعت با ما فاصله داره ولی من دیوار به دیوارشونم ما چندروزی خونه نبودی ...

با عرض معذرت من هیچ حقی بهت نمیدم و اینایی ک گفتی اصلا چیزای مهمی نبودن

قیافه من هروقت که میام نی نی سایت وبا عنوان تاپیکا رو به رو میشم😂😂😂😂 
خواهرشوهرم یه شهردیگس حدود نیم ساعت با ما فاصله داره ولی من دیوار به دیوارشونم ما چندروزی خونه نبودی ...

خداییاااااااا ازدست این قوم شوهر...یکی نیست بگه شما ک قراره باعروس طفلی اینجوری برخورد کنید بیجا میکنید میرید برا پسرتون زن میگیرید...من نمیفهمم جواب این کاراشونو چطو میخوان اون دنیا بدن 

بچه ها میگید اول تایپ میکردی بعد میداشتی چه جور باید این کارو کرد منم بلد نیستم کجا نوشت و کجا دهیره ...

تو گوشی تو یادداشت ها بنویس بعد کپی کن بذار اینجا

قیافه من هروقت که میام نی نی سایت وبا عنوان تاپیکا رو به رو میشم😂😂😂😂