2777
2789
عنوان

بچه ها بدویین بیاین داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 93 پست
بچه ها میگید اول تایپ میکردی بعد میداشتی چه جور باید این کارو کرد منم بلد نیستم کجا نوشت و کجا دهیره ...

مثلا تو یادداشت های گوشي ت

یا تو پی وی خودت اگه شبکه اجتماعی داری

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی شما هم مثل خودمی پس

منم باهات موافقم.چون منم مث توام .

شوهرم مشکل داره و بچه دار نمیشیم.این جاری کوچیکه بچه دار شده.همش خودنمایی میکنه .چند شب پیش رفتم خونه مادر شوهرم  دیدم جاریه یه عکس بزرگ چاپ کرده زده خونه مادر شوهره

اینقد قلبم شکست اومدم خونه کلی گریه کردم

کسی ک تو شرایط ما نباشه واقعا نمیفهمه ک ما چی میکشیم

ولی من قشنگ درکت میکنم اینا دست خودمون نیس

بهترین کار اینه دور باشی ازشون

من خیلی دیر ب دیر میرم خونه مادرشوهر ولی وقتیم میرم اول امار میگیریم اگه جاریم نباشه میریم اونجا

منم باهات موافقم.چون منم مث توام . شوهرم مشکل داره و بچه دار نمیشیم.این جاری کوچیکه بچه دار شده.همش ...

من جاری ندارم اما نزدیکشونم نمیشه نَرَم هی میگن چرا نمیای چقد بهونه بیارم.اره خیلی سخته واقعا فقط خودمون حال همو میفهیم.خدا به هردومون کمک کنه