2777
2789
عنوان

عفونت روده

| مشاهده متن کامل بحث + 73069 بازدید | 82 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم دقیقا همینم... همش خسته ام..‌‌‌‌بی حالم.‌ نزدیک معذرت میخوام اجابت مزاج سرم گیج میره و بدن درد م ...

منم باور کن اون موقع پاهام بی حس میشن انگار .شما طبع بدنتون چجوریه؟؟ سردیی یا گرم؟

سلام عزیزم من کلا دفع خونم زیاد دارم چون مدت زمان زیادی تو دستشویی میشینم شمام مشکل گوارش دارید؟

من اولین باره اینجور شدم همش ازم بلغم میریخت از دیروز خونی شدن دارم دق میکنم از ترس😔

من اولین باره اینجور شدم همش ازم بلغم میریخت از دیروز خونی شدن دارم دق میکنم از ترس😔

عزیزم برو دکتر حتما انشالله چیزی نیست نگران نباش .هر دفع خونی خطرناک نیست  من کلونوسکپیم دادم گفت روده هات زخم نیستن 

عزیزم برو دکتر حتما انشالله چیزی نیست نگران نباش .هر دفع خونی خطرناک نیست  من کلونوسکپیم دادم گ ...

تو رو خدا بهم علائمتو بگو و بگو دلیل مخاط چی بود آزمایش مدفوعم چیزی رو مشخص نکرد

تو رو خدا بهم علائمتو بگو و بگو دلیل مخاط چی بود آزمایش مدفوعم چیزی رو مشخص نکرد

عزیزم علائم من زیاده الان همرو میگم برات ببین من تا غذا میخورم سر درد حالت تهوع دلپیچه و دل درد میگیرم  معذرت میخوام تا نرم دسشویی حالم خوب نمیشه کلا غذا میخورم خیلی اذیت میشم بعد یبوستم ندارم ولی تایم دستشوییام خیلی طولانیه بیشتر مدفوعم شله (ببخشید البته) بعد نفخ و ورم روده و معده دارم اروغ زیاد میزنم اصلا گوارشم خیلییییی بهم ریختس .آزمایش مدفوعم خیلی سال پیشا دادم برا انگل روده ولی نداشتم دیگه کلونوسکپی و آندوسکپی رو باهم انجام دادم .هر سوال دیگه ای داری بپرس عزیزم

عزیزم علائم من زیاده الان همرو میگم برات ببین من تا غذا میخورم سر درد حالت تهوع دلپیچه و دل درد میگی ...

بلغم چی هر روز میبینی یا نه من از روزی ک خون توشون دیدم ن خواب دارم ن خوراک

بلغم چی هر روز میبینی یا نه من از روزی ک خون توشون دیدم ن خواب دارم ن خوراک

من دل درد ندارم هیچ علائمی جز این بلغما ندارم یعنی چیه بچه کوچیک دارم میترسم چیزیم باشه 😭