2777
2789
عنوان

عفونت روده

73069 بازدید | 82 پست

سلام دوستان  من همش تب و لرز دارم مخصوصا شبا تبم بیشتره تا لرز .کولونوسکپیم دادم گفتن آی بی اس داری یعنی از عفونت چیزی نگفتن رفتم عطاری  گفت عفونت شدید روده داری خواستم ببینم کسی میدونه علائم عفونت روده چیه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه اگر همشون گفتن عفونت داری یعنی داری دیگه 

همین علایم که شما دارید علایم بیماریتونه

بنظرم داروهایی که داده رو مصرف کن

اما به من ثابت شده که طب سنتی تو مراحل حاد بیماری نمیتونه کاری کنه

باید داروی شیمیایی دکتر رو بخوری تا سریعتر خوب بشی

دقیق نمیدونم اماپسرمن دوماهگی دل دردهای شدیدی داشت دکترگفت عفونت داره روده هاش،توی مدفوعش هم خون دیده میشد که من چون بهش  شیرمیدادم نباید شیرگاومیخوردم،حساسیت به لبنیات داشت.

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
برو پیش دکتر تب سنتی حتما عطاری که دکتر نیست

اونم رفتم عزیزم ده ساله مشکل گوارش دارم همشون فقط داروی اعصاب بهم دادن چ دکتر گوارش چ طب سنتی چ عطاری این یکی فقط بهم گفت عفونت روده داری

ممنون گلم

قربونت

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
فقط بهم گفت آی بی اس داری جواب کولونوسکپیم سالم بود

اها این سندروم روده تحریک پذیره 

بنظرم باید عادات غذاییتون اصلاح کنی

یه مدت ادویه نخور 

چیزای نفاخ مثل حبوبات و بادمجان و پیاز خام و ... نخور

سعی کن ورزش کنی 

اب و چیزایی که باعث میشه رودت بهتر کار کنه بخور

بهتر میشی

اونم رفتم عزیزم ده ساله مشکل گوارش دارم همشون فقط داروی اعصاب بهم دادن چ دکتر گوارش چ طب سنتی چ عطار ...

منم مشکل گوارشی شدید دارم هر روز با دل درد بیدار میشم ولی کلونوسکوپی دادم بهم گفت تنبلی روده البته دو بار کلونوسکوپی دادم دفعه اول گفت هیچیت نیست ولی دوماه بعد تکرار کردم گفتن تنبلی روده

بعد عفونت روده تو ازمایش مدفوع باید نشون بده فکر کنم

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!
اها این سندروم روده تحریک پذیره  بنظرم باید عادات غذاییتون اصلاح کنی یه مدت ادویه نخور  ...

عاره روده م تحریک پذیره ولی خیلییییی معذرت میخوام دفع بلغم زیاد دارم برا همین حرف اون عطاریه  بردم تو فکر نکنه روده هام عفونت داره 

منم مشکل گوارشی شدید دارم هر روز با دل درد بیدار میشم ولی کلونوسکوپی دادم بهم گفت تنبلی روده البته د ...

عاها راس میگی شایدم تو کولو معلوم نباشه .واقعا سخته من دیگه بریدم تا چیزی میخورم دلپیچه و حالت تهوع و سر درد .امیدوارم شمام هرچی زودتر خوب بشید .ممنون اومدید تو تاپیکم وقت گذاشتید