دقیق نمیدونم اماپسرمن دوماهگی دل دردهای شدیدی داشت دکترگفت عفونت داره روده هاش،توی مدفوعش هم خون دیده میشد که من چون بهش شیرمیدادم نباید شیرگاومیخوردم،حساسیت به لبنیات داشت.
فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
اونم رفتم عزیزم ده ساله مشکل گوارش دارم همشون فقط داروی اعصاب بهم دادن چ دکتر گوارش چ طب سنتی چ عطار ...
منم مشکل گوارشی شدید دارم هر روز با دل درد بیدار میشم ولی کلونوسکوپی دادم بهم گفت تنبلی روده البته دو بار کلونوسکوپی دادم دفعه اول گفت هیچیت نیست ولی دوماه بعد تکرار کردم گفتن تنبلی روده
بعد عفونت روده تو ازمایش مدفوع باید نشون بده فکر کنم
ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!
منم مشکل گوارشی شدید دارم هر روز با دل درد بیدار میشم ولی کلونوسکوپی دادم بهم گفت تنبلی روده البته د ...
عاها راس میگی شایدم تو کولو معلوم نباشه .واقعا سخته من دیگه بریدم تا چیزی میخورم دلپیچه و حالت تهوع و سر درد .امیدوارم شمام هرچی زودتر خوب بشید .ممنون اومدید تو تاپیکم وقت گذاشتید