2777
2789
عنوان

عفونت روده

| مشاهده متن کامل بحث + 73069 بازدید | 82 پست
عاها راس میگی شایدم تو کولو معلوم نباشه .واقعا سخته من دیگه بریدم تا چیزی میخورم دلپیچه و حالت تهوع ...

ان شاگالله خوب میشی هر چند من از کسی شنیدم مشکلات گوارشی خیلی دیر خوب میشن من صبح ناشنا خاکشیر با آب داغ درست میکنم یه کم ولرم شد میخورم خیلی تاثیر داره تو دلدردم

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بهم عرق هفت گیاه داده با به پودر ک اسم نداره

خوب شدین با داروها؟؟

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

خوب شدین با داروها؟؟

عزیرم اون عطاری ک رفتم گفت باید ۳ماه منظم داروهارو مصرف کنی من بطور منظم الان ۲۰روزه دارم مصرفشون میکنم چون میگفت اگه یروز بینش وقفه بیفته اصلا ارزش نداره.یکم انگار معدم سبک تره فقط والا اکثر مشکلام پابرجاس .شمام آی بی اس دارید؟

عزیرم اون عطاری ک رفتم گفت باید ۳ماه منظم داروهارو مصرف کنی من بطور منظم الان ۲۰روزه دارم مصرفشون می ...

آره عزیزم ولی من مشکلم خیلییی عذر میخام مدفوعم شله وشکل نمیگیره دکتر بهم گفته باهر وعده غذایی یه کپسول بیو ای بی اس بخورم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

منم مشکل گوارشی شدید دارم هر روز با دل درد بیدار میشم ولی کلونوسکوپی دادم بهم گفت تنبلی روده البته د ...

شما علایمتون چیه؟؟حالت مدفوعتون چجوریه

آره عزیزم ولی من مشکلم خیلییی عذر میخام مدفوعم شله وشکل نمیگیره دکتر بهم گفته باهر وعده غذایی یه کپس ...

منم همینطوریم عزیزم یعنی چندین سال بودم ولی الان هم یبوست دارم هم‌معذرت میخوام اسهال.کلا نرمال نیستم .اون کپسولو ک میخوری تاثیر داشته برات؟ بعد ببخشید عزیزم‌شما تایم دستشوییات طولانی نیست ؟ من بیشترین چیزی ک اذیتم میکنه همینه

منم همینطوریم عزیزم یعنی چندین سال بودم ولی الان هم یبوست دارم هم‌معذرت میخوام اسهال.کلا نرمال نیستم ...

هنوز موفق نشدم پیداش کنم ولی یه تایمی لاکتول مصرف کردم خوب شده بودم...اگه پیداش کردی بگیر واستفاده کن هیچ ضرری نداره وتازه خاصیتم داره....شما دردم داری من درد واینا ندارم تایم دسشوییمم معمولیه طولانی نیست فقط تغییر عادات اجابت مزاج اذییتم میکنه واینکه من بعد یه استرس طولانی مدت وشدید که بهم وارد شد این مشکل برام پیش اومد وخوب نشدم دیگه الان ۷ماهه

منم همینطوریم عزیزم یعنی چندین سال بودم ولی الان هم یبوست دارم هم‌معذرت میخوام اسهال.کلا نرمال نیستم ...

شما اهل کجایی؟اگه تل داری ای دی تو بذار من اینجا رو دیر به دیر چک میکنم

هنوز موفق نشدم پیداش کنم ولی یه تایمی لاکتول مصرف کردم خوب شده بودم...اگه پیداش کردی بگیر واستفاده ک ...

عزیزم من بعد خوردن هر چیزی اکثرا اوقات دل درد و دلپیچه و حالت تهوع و سردرد میگیرم و تا دسشویی نرم خوب نمیشم .ممنون گلم میخرم اگه پیدا کنم.منم حس میکنم بعد از یه استرس  و اعصاب خوردی برام پیش اومد ولی ۱۰ساله باهاش درگیرم.