2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا اگه خیانت دیدی بنطرم فعلا دست نگه  دار..... تا ازش مطمئن نشدی نیار

آره یکم منتظرم ولی بخدا طاقت ندارم من دلم ضعف میره برا بچه مخصوصا اگه دکتر باشه وای خداااا میمیرم براش 

هیچ
اره بابا لباسهاشونم گرونه😨از لباس ما گرونتر بنطرم

آره من خواستم بخرم میرم عمده فروشا 😂😂نیم جین میخرم یعنی 6 دست از هر سایز باقیشو میفروشم😂😂😂

هیچ
آره یکم منتظرم ولی بخدا طاقت ندارم من دلم ضعف میره برا بچه مخصوصا اگه دکتر باشه وای خداااا میمیرم بر ...

ولی من بنظرم بچه نیار فعلا اخه خیانت قشنگ نیست تو زندگی بعد بچه داشته باشی بدتر برا خودت

یعنی دکمه لباس نی نی باز بذار نبندشون تا دنیا بیاد 😅وای خدا مانتو هم گرفتی .... 

آره 😂😂😂😂خیلی هول بودم نه😅😅😅چرا باز بذارم من الان چند تا لباس نی نی هم خریدم یعنی بازشون کنم

هیچ
ولی من بنظرم بچه نیار فعلا اخه خیانت قشنگ نیست تو زندگی بعد بچه داشته باشی بدتر برا خودت

میدونی آخه جنمه طلاقو ندارم شجاعتش ندارم نمیدونم چرا

هیچ
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

والا بوخودا تو این گرونی😂😂هم بنفعه منو هم اونکه از من میگیره باقیشو البته فقط اون سریا رو میتونم اینجور کنم😂😂😅

هیچ
اره باز کن بسته خوب نیست تا فدم گذاشت دنیا تو تنش ببندی دکمه هاش رو  .....

اخیییی خدا پاها کوچولوش اومد تو ذهنم مغزم هنگید خدایا دورش بگردم باش حتما 

هیچ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز