2777
2789
ممنونم واقعا آن شا الله بتونم بخرم پول جم کرده بودم بخرم همزن همسایمون به فاک دادم میخواستم میلاد بگ ...

انشالله عزیزم میخری نگران نباش کم کم پول بذار کنار مگه چقد دیگه انشالله تا زایمان داری؟؟ولی واقعا وسایل بچه گرونن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستی عزیزم نی نی توچیه😍 اینقد باهاش صحبت میکنم صدام انگاری میشناسه

آخی عزیزم من نی نی ندارم دارم خورد خورد میخرم که اگه باردار شدم نگران چیزی نباشم بچمو خسته کنم

هیچ
انشالله عزیزم میخری نگران نباش کم کم پول بذار کنار مگه چقد دیگه انشالله تا زایمان داری؟؟ولی واقعا وس ...

آره خیلی گرونه راستی عروسک براش خریدی قیمتا رو دیدی یا ابالفضل 

هیچ
آره خیلی گرونه راستی عروسک براش خریدی قیمتا رو دیدی یا ابالفضل 

نه والا اخه فعلا هم درک درستی از عروسک نداره ولی یه چند تا مامانم گرفت بعد یکم عاقل تر شد میخرم براش فعلا ضروری ها رو گرفتم 

انشالله زودی بیای بگی نی نی تو راه دارم... الان اقدامی؟؟؟

نه دیه منصرف شدم چند بار خیانت دیدم با چند نفر حرف زدم گفتن فعلا نیار یکمم شرایط مالیم خوب نی اما خیلی دوست دارم بخرم تا الان مینی واشتو وانو یه سری خنزل پنزل هم خریدم 😍 الان اگه بچه بیارم همش تو فشاره چون روحیه خودمم خوب نیس 

هیچ
نه والا اخه فعلا هم درک درستی از عروسک نداره ولی یه چند تا مامانم گرفت بعد یکم عاقل تر شد میخرم براش ...

خب کردی ولی خب من حداقل دوتا باید بگیرم که آهنگ داشته باشه بچه ذوق کنه رفتم قیمتا رو دیدم پشیمون شدم😂😂

هیچ
2790
2778
2791
2779
2792