2777
2789
چطوریه

پایین خوب جا داره که وسایل بچه پوشک حوله پتو هرچی می خوای بذاری بعد ساک حملش هم میتونی بکنی ... بعد توری بالاش برا پشه اینا خوبه یه تشک نازک هم داره ولی خودت تشک لحاف بالشت سه تیکه بخری براش خیلی بهتر بعد هم تکون میخوره گهواره میشه هم یه قفل داره ثابت میشه بکنیش بعد چرخم داره میتونی جابه حاش کنی جلو اون فیله هم یه کیسه هست مستونی جورابهاش  اینا بذاری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پایین خوب جا داره که وسایل بچه پوشک حوله پتو هرچی می خوای بذاری بعد ساک حملش هم میتونی بکنی ... بعد ...

چه قشنگ ممنونم از کمکت نینیت دختره یا پسر

هیچ
چه قشنگ ممنونم از کمکت نینیت دختره یا پسر

دخمله عزیزم ولی همه رنگش داره میتونی رنگ مناسب با جتسیت نی نی بخری مال خرسیش هم هست خواستی بخریش بگو تخت فیلی یا خرسی سانیکو می خوام ولی برا بعد هم به کارت میاد

دخمله عزیزم ولی همه رنگش داره میتونی رنگ مناسب با جتسیت نی نی بخری مال خرسیش هم هست خواستی بخریش بگو ...

ممنونم واقعا آن شا الله بتونم بخرم پول جم کرده بودم بخرم همزن همسایمون به فاک دادم میخواستم میلاد بگیرم دیگه دادم برا همزن همسایمون😂😂

هیچ