2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا چند وقتی بچتو توش گذاشتی 

تا حدود ۱۵،۱۶ ماه میشه استفاده کرد

قیمتشو نمیدونم، ۷ سال پیش برا دخترم گرفتم، الان هم میخوام برا پسرم ازش استفاده کنم

هرآنچه میخواهی ، آنسوی ترس توست و پادزهر ترس ، اقدام است 💪👍
تا حدود ۱۵،۱۶ ماه میشه استفاده کرد قیمتشو نمیدونم، ۷ سال پیش برا دخترم گرفتم، الان هم میخوام برا پس ...

آهان ممنونم تشک داره خودش یا باس بدوزی

هیچ
آهان ممنونم تشک داره خودش یا باس بدوزی

تشک نداره عزیزم

اون مدل که عکسش رو گذاشتی، تاب خوردنش خوب نیست، چندتا از فامیلا گرفتن ولی اضلا استفاده نکردن، ببین دو طرف گهواره به میله وصله و از اونجا تاب میخوره، ولی اینی که من عکسش رو گذاشتم، چون بند داره و به بالای میله وصله، تاب خوردنش خوبه و باعث آرامش بچه میشه

تشک نداره عزیزم اون مدل که عکسش رو گذاشتی، تاب خوردنش خوب نیست، چندتا از فامیلا گرفتن ولی اضلا استف ...

آهان عه خوبه نگرفتما آرتمیس هم خوب نیس آیا شبیه همینه حدودا

هیچ
تشک نداره عزیزم اون مدل که عکسش رو گذاشتی، تاب خوردنش خوب نیست، چندتا از فامیلا گرفتن ولی اضلا استف ...

من چون نمیخوام تخت بخرم میخوام یچیزی بخرم برا جفتش

هیچ
آهان عه خوبه نگرفتما آرتمیس هم خوب نیس آیا شبیه همینه حدودا

راستش اطلاع ندارم چجوریه، ولی فکر نمیکنم بد باشه

درسته اون مدلی که من عکس فرستادم قیمت مناسب تری داره و اینکه راحت تا ۱ سال جواب میده، بعد از یه سالگی میتونی به فکر تهیه ی تخت و ... باشی