حتما وابستگی زیادی داری بهش ولی فهلا صبر کن امتحانش کن حداقل دیدی چیزی تعهد کتبی بگیر ازش بعد بچه بی ...
باورت میشه تعهد هم گرفتم قبلا نمیدونم همیشه فکرشو میکنم جداشم بعد بدنم میلرزه نمیتونم تکون بخورم فقطم بلده برینه رو اعصابم از آخرین خیانت یه سال میگذره تا اون موضوع که تو تاپیک قبلم گفتم الان نمیدونم اعتماد کنم یا نه اما میدونم هنوز دروغ میگه بهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باورت میشه تعهد هم گرفتم قبلا نمیدونم همیشه فکرشو میکنم جداشم بعد بدنم میلرزه نمیتونم تکون بخورم فقط ...
نه فعلا صبر کن اگه تعهد کتبی گرفتی ازش خوبه یبار دیگه تکرار کرد حداقل یه مدرک تو دستته ..... اخه الان خودتی فردا با بچه پدر شوهر اینجور هم دردسر داره .. حق داری اعتماد کم بشه بهش .... امتحانش کن حتما بعد تصمیم بگیر برا بچه
یبتر برو پیج اینستاش یا با یه خط دیگه پام بدش ببین باهات دوست میشه ولی جوری که نفهمه ضایع بازی در نی ...
این از پارسال که گنداشو دیدم گوشی معمولی گرفت دستش اما من همش شک دارم نکنه گوشیه دیگه ای داشته باشه سره کار از خط کسی هم پیام بدم ج نمیده چون حتما باید یارو رو خودش انتخاب کنه که از طرف من نباشه
نه بابا ساده نباش دوستم باشه مهریه میذاری اجرا فوقش حساب کار میاد دستش ولی اگه باز تکرار کرد البته
من قبلا مهرمو گذاشتم اجرا دوران عقد بعدشم مهرم فقط 14 تا سکه اس این از این چیزا اصلا نمیرسه 😭بعضی وقتا فک میکنم از عمد داره کاری میکنه از زندگیش برم فک میکنم میخواد شرمو کم کنه