2777
2789
حتما وابستگی زیادی داری بهش ولی فهلا صبر کن امتحانش کن حداقل دیدی چیزی تعهد کتبی بگیر ازش بعد بچه بی ...

باورت میشه تعهد هم گرفتم قبلا نمیدونم همیشه فکرشو میکنم جداشم بعد بدنم میلرزه نمیتونم تکون بخورم فقطم بلده برینه رو اعصابم از آخرین خیانت یه سال میگذره تا اون موضوع که تو تاپیک قبلم گفتم الان نمیدونم اعتماد کنم یا نه اما میدونم هنوز دروغ میگه بهم

هیچ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥰🥰اره قربون پاهاشون 😘ولی فردا بچه هم ببینه پدرش اینجور زجر اور براش خوب امتحانش کن

والا اینجا از خانومای ماهشهري هم کمک خواستم کمکم نکردند 

وای خدا بمیرم برا بچه ی نازم اگه بخواد باباش این باشه وای دورش بگردم بچه زیره دسته من سالم نمیمونه خواهرام بچه بودند همش میلهوندمشون😍😍😘

هیچ
باورت میشه تعهد هم گرفتم قبلا نمیدونم همیشه فکرشو میکنم جداشم بعد بدنم میلرزه نمیتونم تکون بخورم فقط ...

نه فعلا صبر کن اگه تعهد کتبی گرفتی ازش  خوبه یبار دیگه تکرار کرد حداقل یه مدرک تو دستته ..... اخه الان خودتی فردا با بچه پدر شوهر اینجور هم دردسر داره .. حق داری اعتماد کم بشه بهش .... امتحانش کن حتما بعد تصمیم بگیر برا بچه

نه فعلا صبر کن اگه تعهد کتبی گرفتی ازش  خوبه یبار دیگه تکرار کرد حداقل یه مدرک تو دستته ..... ا ...

نمیدونم چطور امتحانش کنم مدرک وقتی بدرد میخوره که ایشون با رییس و روسا دادگاه فامیل نباشن

هیچ
نمیدونم چطور امتحانش کنم مدرک وقتی بدرد میخوره که ایشون با رییس و روسا دادگاه فامیل نباشن

نه بابا ساده نباش دوستم باشه مهریه میذاری اجرا فوقش حساب کار میاد دستش ولی اگه باز تکرار کرد البته

یبتر برو پیج اینستاش یا با یه خط دیگه پام بدش ببین باهات دوست میشه ولی جوری که نفهمه ضایع بازی در نی ...

این از پارسال که گنداشو دیدم گوشی معمولی گرفت دستش اما من همش شک دارم نکنه گوشیه دیگه ای داشته باشه سره کار از خط کسی هم پیام بدم ج نمیده چون حتما باید یارو رو خودش انتخاب کنه که از طرف من نباشه

هیچ
نه بابا ساده نباش دوستم باشه مهریه میذاری اجرا فوقش حساب کار میاد دستش ولی اگه باز تکرار کرد البته

من قبلا مهرمو گذاشتم اجرا دوران عقد بعدشم مهرم فقط 14 تا سکه اس این از این چیزا اصلا نمیرسه 😭بعضی وقتا فک میکنم از عمد داره کاری میکنه از زندگیش برم فک میکنم میخواد شرمو کم کنه

هیچ

من فقط عاشق بچم امیدوارم یه بچه بیاری مو بمیره دیگه زندگی فقط برا خودمو بچم

هیچ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز