2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما شروع میکنم خیلی از حرفاتون انگیزه گرفتم ممنونم 

بیا خبر بده از تمرینات من و خیلیای دیگه تونستیم چون خواستیم و ناامید نشدیم تو چیت از من کمتره ؟ هیچی 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
چقدر خوب حالا بچه داری

اره باردارم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
گفتنش راحته اصلا نمیشه 

اشکککک چرا جواب نمیدی هنوز باکره ای؟؟من در کت میکنم خیلی سخته ..کی تا حالا فهمیدی واژ ینیسم داری؟؟؟؟من میام عفیف آباد پیش دکتر حسنی ..خیلی ترسم کم شده..بعد با یه خانوم دو روزه آشنا شدم تو همین سایت ک 4سال داشته واژ ینیسم..الان خوب شده دو قولو بارداره مثل شما باکره بوده..فقط با ورزش کگل..و دیلاتور درست کنی خوب میشی دو هفته ای اراده کن تو روخدا..منم 17هم آخرین جلسه س کس تراپست ک هست بعدش میخام با دیلاتور تمرین کنم..من عاشق بچه م..باید قوی باشیم تو این راه...فقط بخاطر بچه بچه ...عزیزم کامل درکت میکنم..باید خوب بشیم..یه خانوم 19سال واژ ینیسم بوده همین ک میگم دوقولو بارداره کمکش کرده..اگه میتونی این کاربر مهربون صدا بزن تو پست خودت اعظی...اراده کن .

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  
اره باردارم

عزیزم برای ما هم دعا کن ک واژ ینیسم خوب بشه من عاشق بچه م همش گریه میکنم ..تا نصف بیشتر نمیره تمام اسپرم ببخشید همون لحظه ک آلت داخله میریره بیرون...همه چیم برای بارداری اوکیه ولی واژ ینسیم نمیراره

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  

عزیزم استارتر قوی باش بخدا هیچی نمیشه خدا بزرگه یه بچه از اونجا میاد بیرون

من امروز تاپیک واژ ینیسمم ک داشتم حذف کردم چن شب پیش مثل شما تایپیک زدم واسه واژ ینیسم

عزیزم برای ما هم دعا کن ک واژ ینیسم خوب بشه من عاشق بچه م همش گریه میکنم ..تا نصف بیشتر نمیره تمام ا ...

عزیزم برا منم نصفه میرفت اما باردار شدم 

هر وقت عمیق بود خون ریزی و درد و بیمارستان

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا