2777
2789
عنوان

تازه عروس

326 بازدید | 23 پست

من تازه عروسی کردم. دوست دارم حرف هام رو جایی بزنم. راستش من به شدت دوست داشتم ازدواج کنم دنبال کسی بودم که بتونم باهاش زندگی کنم و البته پیدا کردم. همسرم اومد خواستگاری من ۲ ماه درحال آشنایی بودیم بعد عقد کردیم. راستش همسر من قبل از عقد خونه اجاره کرده بود من بعد از عقد وقتی فهمیدم آغوش همسر چقدر آرامش میده به آدم نمیتونستم ازش دور باشم پس گفتم بریم تو خونه ای که اجاره کرده زندگی کنیم اما کاری با بکارت من نداشته باشه تا عروسی کنیم. همسرم همش نگران مسائل مالی هست همش میگفت ندارم ندارم بیا عروسی نگیریم بیا لباس عروس عکس آتلیه منم میگفتم بذار ۶ ماه بگذره نداشتی باشه اما یه روز اعصابم خورد شد جلو خانواده ام میگفت عروسی نگیریم منم داد زدم سرش پول نداری برو کارگری ولی عروسی بگیر. خیلی عصبی بودم از دستش. شب قبل عروسی مون و شب بعدش...

کلا عصبی بودم...

حالا که عروسی گذشته استرس دارم دو شب پیش همسرم گفت تو آدم ۲ رویی هستی...

ناراحت شدم از خودم. و خب نمیدونم چرا آرامش نمیگیرم. دائما اضطراب دارم و الان توی پس دادن قرض هامون موندیم. شرکتی که کار میکنه بخشی از پولشون رو نداده و پول زیادی برای گذر از ماه نداریم کاش مرد ها هیچ وقت خانم ها رو در جریان شرایط مالی شون قرار ندن. میدونم میگذره این ۶ ماه چطور گذشت؟ بقیش هم میگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا که عروسی گرفتی به خاستت رسیدی استرس قسطا رو هم به جون بخر .ادمی که خربزه میخوره پای لرزشم میشینه .فکر کردی فشار مالی فقط رو شوهرته نه تو هم باید بچشیش.

خوبه که عروسی گرفتی اگه نمیگرفتی تو دلت میموند .قسطا هم تموم میشه اووو ما اینقدر قسط داشتیم که نگو همشون داده شدن الان یادمم نمیاد

خواهر زندگی دونفره اسمش روشه
میخوای بهت نگه تا فقط خودش استرس داشته باشه؟😁
از زندگی دونفره فقط بغل و آرامشش رو میخوای؟
نمیشه که 😃

عروسی خواستی دیگه الانم باید با همفکری و صبوری این دوران رو بگذرونید

بدون عروسی بری همیشه حسرتش میمونه تو دلت .

اما اگه شرایطش جور نبود همینکه یه عروسی جمع و جور باشه کافیه .

مگه اینکه خیلی رو دستش خرج انداخته باشی.

بعدشم همه عروسیا حتا زمانی که اوضاع مالی و کشور خوب بود بازم تا یکسال اول ما قسط و بدهی داشتیم . این عادیه خیلی غصع نخور

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

کم سن بودی ازدواج کردی اسی

هنوز به اون بلوغه نرسیده بودی

ولی روم فقط به تو نیستا خیلیا اینطورین

خیلی همینجا ابنطورین

نزدیک ۸۰ درصد دخترا سایت مطمئنم جای تو بودن همینجوری برخورد میکردن

تو توی مسیر زندگی ، همسر و همراه همسرتی . جیب اون جیب توعه . ارامش اون ارامش توعه .

خیلی از مادیات دیگه تو دنیای حدید با این وضع اقتصادی جواب نمیده

ولی بهرحال گذشته

بنظرم یکم از زندگیتون گذشت و این دوران سپری شد . شاید ۶ ماه دیگه

ی بار ی شام خوب درست کن و راجب این موضوع باهاش حرف بزن

گاها وقتی زن و مرد پیش هم اقرار میکنن که اون زمان خامی کردن ، خاطرات بد گذشتشون چهره دیگه ای به خودش میگیره . و دیگه ناراحتی از هم ندارن

اسی ازدواج که کردی به این معنی نیست خرت از پل گذشته اتفاقا باید بیشتر از هر تایمی احساساتت و زبونتو کنترل کنی

اینام میگذره

سعی کن جبران کنی نشون بدی کنارشی تحمل زیادی داری و قدردانی که عروسیو برات گرفت

ایشالله ی زندگی پر عشق

عروسی که قرار باشه بعدش آدم خودشو ورشکست کنه که آره حالا من بهترین عروسی گرفتم شام دادم فلان دادم میخوام هزارسال نباشه، میرم سر خونه زندگیم حداقل استرس قرض و وام و اینا ندارم خودمم راحت زندگی میکنم

هر کی عکس گذاشت منو تگ کنه،دوس دارم زیبایی ببینم فقط 💞💅🫠

بدون عروسی بری همیشه حسرتش میمونه تو دلت .اما اگه شرایطش جور نبود همینکه یه عروسی جمع و جور باشه کا ...

همین حرفه باعثشده دخترا به زندگیشون حساس شن

بعضی رسم و رسومات باید بر پایه شرایط باشن

وقتی وضع اقتصادی بده

حسرت یک شب دختر به قول شما تقاصشو یک عمر زندگی میده

لطفا دیگه این حرف رو نزنین

ریشه این حرف رو بکنین

تا اینقدر زندکیا سخت نشه

دختر همش میترسه از عروسی بگذره ی عمر غم بخوره

کسی نمیگه بعد عروسی زوجین چقدر بی پولی میکشن

بعد چندین سال میءدره حتی بک بار البوم عکس عروسیشونو نگاه نمیکنن

همین حرفه باعثشده دخترا به زندگیشون حساس شنبعضی رسم و رسومات باید بر پایه شرایط باشنوقتی وضع اقتصادی ...

خواهر من الان ۵ ساله خونه نداره چون عروسی خیلی مفصلی گرقت با همون پول میشد خونه خرید الان با ۱۰ تا اون پول نمیشه