2777
2789
عنوان

تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 28 پست
خواهر من الان ۵ ساله خونه نداره چون عروسی خیلی مفصلی گرقت با همون پول میشد خونه خرید الان با ۱۰ تا ا ...

من خودم عروسی نمیخواستم بگیرم

اصلا

واقعا دوست داشتم پولش بیاد تو زندکی

یا ی ماه عسل خیلی خوب بریم

اطرافیان با این حرف منو خوردن

که نه حسرتش میوفته رو زندگیت

ی عمر داغ لباس سفید رو دلت میمونه

ی عروسی بگیر ماهم دلمون گرفته :/

خدا شاهده اگه اینقدر نشنیده بود شاید توانم برای اینکه عروسی نگیریم بیشتر میشد

تهش بالاخره پدر شوهرم اومد وسط/گفت من ابرو دارم نمیخوام عروسی رو میگیرم کل هزینه هاش هم خودم میدم که هزینه هاش گردن شما نیوفته

خدا خیرش بده

من عروسی رو گرفت لاکچری هم گرفتم. از همونایی که دخترا ارزوشونه ولی هیچ دخالتی نکردم یعنی حتی تالار و شام و .. ام گذاشتم پدر شوهرم انتخاب کنه تا مبدا فردا بگن باید تو هزینه ها شریک شین

با اینکه عروسی عالی ای گرفتم

باورت میشه بعد یک سال دنبال فیلم و عکس رفتم؟

باورت میشه بعد ۱ سال هنوز فیلم و عکسامو باز نکردم؟

روز عروسی تجربه بود . ولی پر اسنرس بود

پر بدو بدو بود

واقعا چیزی برای حسرت خوردن نداشت

واقعا نمیفهمم چرا زن های اطراف اینجوری به دختر کم تجربه تلقین میکنن که دختر استرس اینو بگیره که یک عمر زندگیو فدای یک شب کنه

به عنوان کسی که از عروسی خوشم نمیومد با وجود عروسی لاکچری میگم چیزی نبود حسرتشو ادم بخوره

برای عروس و داماد همش نقش بازی کردنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم عروسی نمیخواستم بگیرماصلاواقعا دوست داشتم پولش بیاد تو زندکی یا ی ماه عسل خیلی خوب بریماطراف ...

دقیقا درست گفتید به ما هم خیلی گفتند ولی منو همسرم زیر بار نرفتیم البته اگر عروسی میگرفتیم هزینش با همسرم بود منم گفتم هیچوقت حسرتی تو دلم نمیمونه و نگرفتیم خدا رو الان شکر میکنم چون به نفعمون شد

دقیقا درست گفتید به ما هم خیلی گفتند ولی منو همسرم زیر بار نرفتیم البته اگر عروسی میگرفتیم هزینش با ...

خیلی کار خوبی کردی خواهر

عروسی ی چیزی که به ظاهر به چشم بقیه حرکت خیلی خفنیه

ولی تو خانواده ما هم ریم سمی هست

که میرن عروسی میگیرن کلی میوفتن تو قرض و قوله

تازه هدایای عروسیشو به علاوه پول بیشتر میزارن که بتونن ی عروسی تصویه کنن

هرکی دورم بودم اول زندگیشو فقیر شروع کرده

و این برای اول زندگی سمه

زن و شوهر تصوراتی از زندگی ، خصوصا روزای اول دارن

فقر و قسط و فشار مالی باعث میشه اول زندگی اصبا شبیه انتظاراتشون پیش نره

والا بنظر من کسایی که عروسی نگرفتن برد زندگیو کردن

شاید حتی یک گام به نسبت بقیه زندگی عاشقانه تری داشتن

چون اول زندگیشون درگیر این قرض ها نشدن

من خودم عروسی نمیخواستم بگیرماصلاواقعا دوست داشتم پولش بیاد تو زندکی یا ی ماه عسل خیلی خوب بریماطراف ...

والا اطرافیان به من هم میگفتن و همه میگفتن تو چرا انقدر ساده میگیری...

من واقعا ساده گرفتم عروسیم هم خرج آنچنانی ای رو دستم نذاشت شاید تا یکی دو ماه آینده بدهکار باشم عروسی رو با وام ازدواج همسرم گرفتیم و خانواده خودم هم کمک کردند ما حتی دنبال اینکه با پول مون خونه بگیریم رفتیم ولی ما کلا کمتر از ۶۰۰ میلیون داشتیم و خونه ۳ میلیارد بود ما هم گفتیم پس وسایل میگیریم و جشن میگیریم. بازهم تو جشن خیلی هزینه نکردیم ولی خب الان که گذشته بهش فکر میکنم میشد کمتر هم خرج کرد البته دنبال کمتر خرج کردن بودم ها ولی از یه جایی واقعا خسته شدم. مثلا میگفتم تالار نگیریم خب تالار نگیریم کجا بگیریم خونه کی بگیریم کی ظرف هاش رو بشوره یا پذیرایی اش رو کنه. تالار که گرفتی دیجی میگیری نور و دود میگیری کیک و شیرینی میگیری و الا آخر...

کلا فکر میکردم احساس متفاوت تری داشته باشه اما میبینم نه چیز خاصی هم نیست

والا ما عروسی نگرفتیم مقدار پولی که همسرم داشت زمین خریدیم خیلی هم کار درستی کردیم البته چند سال پیش ...

چند سال پیش بود میشد. من شاید هزینه عروسی ام ۲۰۰ میلیون شده باشه

بدون عروسی بری همیشه حسرتش میمونه تو دلت .اما اگه شرایطش جور نبود همینکه یه عروسی جمع و جور باشه کا ...

نه خرج زیادی نذاشتم ولی خب میگم الان بهش فکر میکنم میتونستم خرج رو کمتر هم کنم منتهی اون موقع هنگ بودم دیگه. مثلا مو هام رو رنگ نکردم که هزینه بیاد پایین ولی خب بازهم هزینه آرایشگاه زیاد شد به نظرم یا برای عکاسی هزینه اش زیاد شد

کم سن بودی ازدواج کردی اسی هنوز به اون بلوغه نرسیده بودیولی روم فقط به تو نیستا خیلیا اینطورینخیلی ه ...

ممنون بابت این پیام حس بهتری پیدا کردم من خیلی درکش میکنم فشار زیادی بهش نمیارم مثلا برای خرید وسایل دست گذاشتم رو ارزون ترین ها البته کیفیت وسایل مون خوبه کلا از اینکه همسرم همش میگه نخریم نکنیم بدم میاد مثلا میگفت تلوزیون واجب نبود نمیگرفتیم🚶♀️ اعصاب آدم رو خورد میکنه این حرف ها

والا اطرافیان به من هم میگفتن و همه میگفتن تو چرا انقدر ساده میگیری...من واقعا ساده گرفتم عروسیم هم ...

میفهمم چی میگی

دقیقا کلا ذات عروسی پر خرجه

به قول تو نمیشه تو تالار نگرفت

هر پرس غذا حتی ساده خودش مبلغ گزافی میبره

ارایش و لباس عروس هم بماند

همینکه ارایشه اسم عروس میگیره ارایشگر پول گذافی میکشه روش

عروسی ی اتفاقیه که توی گرونی های الان تصمیمی بله یا خیر داره

حد متوسطشم گرونه

بقیه ام به اون حدی که تو خرج عروسی میکنی برات هدیه نمیارن

بدتر اینکه جامعه ایرانی همیشه حرف برای گفتن داره

یعنی خلاف هزینه هایی که کردی میبین دهن باز تر میگه نه عروس این شکلی شده بود غذا خوب نبود. فلان بود

واقعا عروسی چیزی نداره که رویای دختری شه که وضع مالی متوسطی داره

منم لطف پدر شوهرم بود که کوچیک ترین هزینه ای از ما نگرفت

با پول وام زمان منم نشد که خونه یا ماشین خرید

هنوز مستاحریم

ولی وام ازدواجمونو رفتیم طلا و دلار خریدیم

با دلار اون زمان ابان طلا و دلارمون نزدیک ۱ تومن شدن

هدیه های عروسی هم مبلغ هارو خرج خودمون کردیم سکه ها و پارسیان هارو دست نزدیم

نمیدونم اونا الان چقدر میارزن ...با توجه به رشدی که طلا کرد

ولی جفتمون میدونیم شرایط خرید خونه اون زمان شاید نبود

الان هست

یکم داریم بخاطر گرونیا دست دست میکنیم

بدون عروسی بری همیشه حسرتش میمونه تو دلت .اما اگه شرایطش جور نبود همینکه یه عروسی جمع و جور باشه کا ...

شما حاظری یه شب جشن بگیری وبه خاطر همین یه شب چندین سال قرض وقسط بدی نتونی هرماه اون چیزهایی که میخوایی بخری یا اون خونه ایی که دلت میخوادنتونی داشته باشه؟؟

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

شما حاظری یه شب جشن بگیری وبه خاطر همین یه شب چندین سال قرض وقسط بدی نتونی هرماه اون چیزهایی که میخو ...

شخصی که نمیتونه یه مراسم بگیره چطور میتونه بعد ازدواج از پس خرج و مخارج خونه بربیاد . عروسی داریم تا عروسی عروسی های اینستاگرامی منظورم نیسکه .

شخصی اگه توان مالی نداره نیاز نیس مهمون زیاد دعوت کنه نیاز نیس لباس عروس بپوشه میتونه یه کت شلوار شیک عروس خانوم و اقا داماد انتخاب کنن عروس هم بره ارایشگاه میکاپ همراه بشع و در حد ۲۰الی ۳۰نفر یه شب شام بدن تو یع رستوران حتا . و شبش برن خونه بزنن و برقصن. شادی و عروسی صرفا تو خررج کردن نیس صرفا تو چند مدل غذا برای عروسی و ... نیس حتا بنظرم اگه در این حد هم باز کسی نداشته باشه شده یه مهمونی کوچیک تو خونه خودش در حد یه شب شام خانواده دو نفر یعنی برادر و خواهر و پدر مادر داشته باشه و بزنن و برقصن .و این به این عنوان هست که من از یه دوره وارد دوره ی دیگه ای از زندگی شدم . . این میشه یک خاطره از ازدواج

این خیلی متفاوته با اینکه بدون هیچ مراسمی مستقیم یه شب از خونه پدرت پاشی بری خونه شوهرت .

اقا داماد گفته لباس عروس بپوش بریم اتلیه عکس بگیریم . هزینه اجاره لباس عروس و عکاسی و میکاپ عروس خیلی خیلی بیشتر میشه . نسبت به یه کت شلوار ساده و میکاپ ساده

من شخصا چون سرویس چوب باشوهرم بود و پدر شوهرم حتا هزارتومن تو هیچ دوره ای هیچ چیزب نخرید و حتا کادو نداد . من دسته گلم رو خودم درست کردم ولی به همه گفتیم که خریدیم. عکاسی رو فقط برای عروسی رفتیم و برای عقد حتا فیلم و عکس نگرفتیم.

من برای عروسیم کفشی که برای مراسم عقدم خریده بودم پوشیدم. و مراسمی به اسم باربری یا چمدون و... نخریدیم. فقط یک چمدون خریدیم و پولش رو نصف کردیم و یک سشوار و لباس عروس اجاره و کت شلوار. همین و برای ارایشگاه هم چندین جا تماس گرفتیم و قیمت مناسب تربن. برای اتلیه هم همینطور.

نه فرمالیته گرفتیم نه رنگ مو چون شوهرم دست تنها بود و چون لوازم خونه رو قسطی خریده بود تا یکسال بعد عروسی مشغول دادن قسط بودیم. ولی هرو همچنان برگردیم عقب باز هم به همین سبک عروسی میگیریم. یه عروسی جمع و جور منتها خاطره انگیز

ما دو سال پیش عروسی کردیم.

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

میفهمم چی میگیدقیقا کلا ذات عروسی پر خرجه به قول تو نمیشه تو تالار نگرفتهر پرس غذا حتی ساده خودش مبل ...

آره خب...

راستش من الان دارم میبینم مسئولیت یک خونه به همراه یک مرد چقدر زیاده و دیشب از مادرم به خاطر اصرار هاش برای عروسی و جهیزیه تشکر کردم واقعا خیلی بهمون کمک کردن بدون جشن هم واقعا نمیشد تو دل خانواده ها میموند

فقط از این ناراحتم که شوهرم میگه تو نظر من برات مهم نیست! بهش میگم نظر تو چیه؟ میگه عروسی نمیگرفتیم! این واقعا حرص آدم رو در میاره.

چیز دیگه ای هم که هست عموما عروس و داماد ها از عروسی خودشون لذت نمیبرن اطرافیان بیشتر لذت میبرن

به هرحال گذشت. مادرم همیشه میگه شما هر نظری دارین رو بچه های خودتون اجرا کنین😅

و خب الان که بهش فکر میکنم منم حاضر نیستم بچه ام رو بدون جشن و جهاز راهی کنم بره هرچقدر هم که شرایط اقتصادی سخت باشه.

ما بیشترین تورم رو بعد جنگ جهانی دوم داریم تجربه میکنیم

البته عروسی منم به شدت جمع و جور بود و خیلی ها خوششون اومد و ایده گرفتن من فقط میگم میشد جمع و جور تر باشه تا بدهکار نشیم. البته ما خیلی هم بدهکار نشدیم به هرحال