2777
2789
یعنی تمرینات رو انجام دادین ؟ حین تمرین پرده پاره نمیشه ؟

اره تمرینات انجام دادم حین تمرین پاره نشد اولش سخت بود ولی تو گوش پاکن که موفق شدم از خوشحالی گریه می کردم و خدا رو شکر می کردم بعد دستگش و پنبه خریدم و دیگه موفق شدم با همسرم ببین باورت می شه اصلا متوجه درد و خونریزیش نشده بودیم اخر فهمیدیم ب خدا نه ذره ای درد داشتم نه چیزی اون لحظه البته قبلش یک ماه هر رکز تمرین کردم

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم تو تل گرام  ی کانال  هست  جوین  شو  به  ادمین  به   اس ...

منم یه حالت اینجوری داشتم ولی نه انقدر شدید شوهرم باهام حرف میزد حواسم رو پرت میکرد...

نمیشه توضیح داد به خاطر پست اولم برام یکی گزارش زد

🙄😐

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

من دوساله مشکل دارم ولی حاد نیست..فقط باید ذهنتو آروم کنی و سعی کنی نترسی

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

منم یکسال نمیتونستم..ولی کم کم شرو کردیم و هرشب یکم.....تا اینکه ترسم ریخت و اوکی شدم...از زل لوبریکانت استفاده کن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
تو رو خدا برام دعا کن منم راحت بشم 

باید فقط دست ب کار شی و تمرینات شروع کنی ی اینه هم لازم داری و موسیقی ارام بخش چشمات ببند نفس عمق بکش این تمرین تنفس معجزه می کنه با دعا مشکلت حل نمی شه گره مشکل فقط ب خواست و ارده خودت و پشتکار تو تمریناته می خوای ماه بعد این موقع بانو بشی یا حتی زودتر از همین امرکز شروع کن

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم