2777
2789
عنوان

جاریم

362 بازدید | 41 پست

خاهش میکنم کاملا بخونید نظرتونو بگین حتی نظر مخالفم برام قابل احترامه چون خودمم سردرگمم. جاری من سالیانه سه چهاربار برنامه داره مثلا مولودی روضه .هرسال مشهد میرن خلاصه من تو همش شرکت میکنم ولی من نه پولشو دارم نه جاشو مستاجرم هستم. جاریم و برادرشوهرم یالی یکبار فقط عیددیدنی اونم اول مابریم بعدش میان( برادرشوهرم دوسال از شوهرم بزرگتره) هم من هم شوهرم مخصوصا من ناراحتم ببینین بد میگم .میگم ب احترام اون سه چهار باری ک در طول سال تو همه چیشون شرکت میکنم یه شب واسه یکساعتم شده بیان شب نشینی مگه اسمش رفت و امد نیس پس چرا فقط‌ما میریم نگین بهتر خب نیاد اخه شوهرم ب من میگه ما باید یه شب بی مناسبت بریم شب نشینی تا اونام بیان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا انقدر سخت ميگيري 

يه شب اخر هفته دعوتشون كن بيان 

اينكه استخاره نداره ،

خيلي هم خوبه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

با حرفه شوهرت موافقم

اونايي ك ميريد واسه مناسبتاشه

شب نشيني بي مناسبت بريد اونام بيان عزيزم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
عزیزم درست میگی بعدم تو که انقد دوسشون داری که دوست داری رفتامد کنی چرا اینو بهشون نمیگی. خیلی دوستا ...

نه دوسشون ندارم میگم هر رفتی امدی داره چرانمیان