2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید البته ولی چقد مقرراتی هستن بعضی خونواده ها.راحت باشین این دوروز زندگیو.رفت و آمد حساب کتاب داره ولی نه در این حد.شوهرتون حرفشون منطقیه

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 
من با شوهرت موافقم  این مراسمایی که میری حسابش جداست، یه جوری انگار از روی رفع تکلیفه  ی ...

اخه حس بدی دارم میتونم منم بعداز این تو هیچ کدوم از مراسماش شرکت نکنم حالا ک احترام میذارم میرم اونم همینجوری یه شب بیاد

اخه چ ملاحظه ای دیگه تو خونه هرکسی یه چای تلخ و یه میوه هس

آره خب ولی تو خونه همه تو این وضعیت بعضی وقتا همونم نیست یا یسری آدما دوست ندارن سرزده برن خونشون

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

خب مدلشون اینجوری نیست ک رفت و امدی باشن ب این شدت ک بیان شب نشینی و این حرفا. منم ابجیم و شوهرش شدیدا اهل رفت و امدن ولی منو شوهرم زیاداهل رفتن نیستیم دوست داریم اونابیان بیشتر. خیلی هم همدیگرو دوست داریم

من انقدر خستم که تو حرف بعدیتم درسته
عزیزم سری بعد ک‌رفتی همین حرفتو‌بزن بگو هر رفتی ی امدی داره دیگ اگ نیاین ب ما برمیخوره نارضایتی خودت ...

اخه نمیخام فک کنن التماس میکنم مجبورشن بیان میخام ب نشانه اعتراض این سری روضه دعوت کرد نرم دلیلشو پرسبد بعدا بگم

عزیزم دو سال بزرگتر هم‌بزرگتر حساب میشه دیگه نباید ۲۰ سال بزرگتر باشه که 😑😑😑 خوب  ادب حکم میکنه برادرکوچیکتر عید اول دیدن بزرگتر بره بعدشم همسرتون راست میگن یه شب دعوت کنید برای دور هم بودن اگر دیدین این کار شما رو بی جواب گذاشتن شما هم روابط رو محدود کنید ضمنا شما نباید مراسم ها رو پای رفت و امد حساب کنید 

عزیزم دو سال بزرگتر هم‌بزرگتر حساب میشه دیگه نباید ۲۰ سال بزرگتر باشه که 😑😑😑 خوب  ادب حکم می ...

چرا نباید حساب کنم میتونم تو هیچکدوم شرکت نکنم وقتی در طول سال حسابم نمیکنه