خاهش میکنم کاملا بخونید نظرتونو بگین حتی نظر مخالفم برام قابل احترامه چون خودمم سردرگمم. جاری من سالیانه سه چهاربار برنامه داره مثلا مولودی روضه .هرسال مشهد میرن خلاصه من تو همش شرکت میکنم ولی من نه پولشو دارم نه جاشو مستاجرم هستم. جاریم و برادرشوهرم یالی یکبار فقط عیددیدنی اونم اول مابریم بعدش میان( برادرشوهرم دوسال از شوهرم بزرگتره) هم من هم شوهرم مخصوصا من ناراحتم ببینین بد میگم .میگم ب احترام اون سه چهار باری ک در طول سال تو همه چیشون شرکت میکنم یه شب واسه یکساعتم شده بیان شب نشینی مگه اسمش رفت و امد نیس پس چرا فقطما میریم نگین بهتر خب نیاد اخه شوهرم ب من میگه ما باید یه شب بی مناسبت بریم شب نشینی تا اونام بیان
خب مدلشون اینجوری نیست ک رفت و امدی باشن ب این شدت ک بیان شب نشینی و این حرفا. منم ابجیم و شوهرش شدیدا اهل رفت و امدن ولی منو شوهرم زیاداهل رفتن نیستیم دوست داریم اونابیان بیشتر. خیلی هم همدیگرو دوست داریم
عزیزم دو سال بزرگتر همبزرگتر حساب میشه دیگه نباید ۲۰ سال بزرگتر باشه که 😑😑😑 خوب ادب حکم میکنه برادرکوچیکتر عید اول دیدن بزرگتر بره بعدشم همسرتون راست میگن یه شب دعوت کنید برای دور هم بودن اگر دیدین این کار شما رو بی جواب گذاشتن شما هم روابط رو محدود کنید ضمنا شما نباید مراسم ها رو پای رفت و امد حساب کنید