2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 41 پست
اخه نمیخام فک کنن التماس میکنم مجبورشن بیان میخام ب نشانه اعتراض این سری روضه دعوت کرد نرم دلیلشو پر ...

ن عزیزم فک کنم روضه نری فکر بد درباره ت بکنن یا حرف دربیارن برو و بگو من احترام میذارم میام و میخوام با همون احترام باهام رفتار بشه دفعه بعد اگ نیومد دیگ نری دلیلشو میدونه میفهمه تقصیر خودش بوده

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب جو هر خانواده ای فرق داره ولی اگر میخواین رفت و امد بیشتر بشه که یه شب دعوتشون کنید اگر نه به قول خودت یه روضه میگیره چهل نفرو دعوت میکنه نمیشه که بازدید چهل نفر و پس بده یعنی میدونی منظورم اینه که توقع نداشته اونا بخوان خودشون بیان

بازم میگم جو خانواده ها فرق داره شایدم من اشتباه کنم

خب چه اصرار داری بیان خونه ات ، ول کن اگرم ناراحتی که نمیان توام کمتر برو ،ولی وقتی رفتی دیگه بی تو ...

اصرار ندارم شوهرم میگه بریم منم میگه نه درطول سال هیچ رفت و امدی باهام نداره منم سعی میکنم تو مراسماش شرکت نکنم

چرا نباید حساب کنم میتونم تو هیچکدوم شرکت نکنم وقتی در طول سال حسابم نمیکنه

عزیزم همه روابطشون اینجوریه منم با خانواده همسرم روابطم در سال همین اندازه است دعوت بشم میرم و تولدها و مناسبت ها کم پیش میاد بی دلیل و برای شب نشینی برم بعضی ها اینجوری راحترن حالا شما یه شب دعوتشون کن یا بی دلیل برو پیششون دیگه چیزی ندیدی به همسرت بگو به خاطر تو رفتم و دیدی نیومدن خواهشنا دیگه از من توقع نکن راحت 

خب جو هر خانواده ای فرق داره ولی اگر میخواین رفت و امد بیشتر بشه که یه شب دعوتشون کنید اگر نه ب ...

اخه این چهل نفر سی نفرش اعضای درجه یک هستن برادرشوهرم ک باید با برادرش رفت و امد داشته باشه نه ک عید ب عید

سخته خیلی سخته اخه چراهمش من پاپیش بذارم

چون  جاری کوچکتری و اینجوری میتونی همسرت رو بیاری سمت خودت که تمام عمر حرف حرف تو باشه مطمئن باش واکنش اونا رو ببینه حق به تومیده وگرنه هر کاری دیگه بکنی همه میزارن پای بی احترامی و میگن میخوای بین برادرها جدایی بندازی پس با سیاست باش گلم