2777
2789
عنوان

پدرشوهرم چکاریه میکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 203320 بازدید | 182 پست
فکر کنم با ث نوشته میشه😯

عاره😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکنش شوهرت چیه

پدربزرگش از همون جوونیا خیللللی کثیف بود همه هم میدونن .شوهرم میگه تو حواست باشه تنها نمون یکدقیقه هم باهاش . جدیدن وقتایی که اونجاییم از کنارم تکون نمیخوره . حتی موقع روبوسی میاد کنارم میایسته که پدربزرگش حواسش باشه زیادی نچلونه . وقتاییم که از دور ززززل میزنه بهم سریع صداش میکنه که حواسش پرت شه . یه مکافاتی دارم باهاش که نگووووو . سنش خیلی زیاده ولی به شدددددت هوسبازه و میل جنسیش زیاده . 

وااااای ی دختره بیچاره پدرشوهرش میره خونشون دختره میگه میدونست ک شوهرم نیست میگه نشسته بود براش میوه ...

اون ديگع چ حيوونيه😕☹️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
عجب پدر شوهری .به ناموس پسرشم رحم نمیکنه ...اه حالم بدشد

سرکاری بنظر میاد

البته منکر ادمای مریض نیستم

ولی چون شوهرش و استارتر راضیه و استارتر گفته احساس قدرت میکنه حسم سرکاری بودن این تاپیکه 

خوب اون بدبخت زورش نرسیده بود

مامانم تعریف میکرد تو دهات ی پدرشوهره ب عروسه هرسری تجاوز میکرده دختره ب شوهرش میگه جمع میکنن از خونشون برن پدرشوهره پسرشو میکشه

❤❤❤ریپلای❤❤❤
خب چن سالته  بعدشم چن ساله عروسی  پدرشوهر چن سالشه  جواب بده 😡

من سی پدرشوهرم هفتاد یکساله عروسشم

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟
پدربزرگش از همون جوونیا خیللللی کثیف بود همه هم میدونن .شوهرم میگه تو حواست باشه تنها نمون یکدقیقه ه ...

اینا میل جنسیشون زیاد نیست خوک هوس بازن

وگرنه کی ب ناموس نوه اش چشم داره

میلش زیاده با زنش باشه یا خودار.ضایی کنه

پدربزرگش از همون جوونیا خیللللی کثیف بود همه هم میدونن .شوهرم میگه تو حواست باشه تنها نمون یکدقیقه ه ...

خدا کمکت کنه😄 خوب میکنی تا میتونی دوزی کن ازش. شوهر من بود اصلا نمیزاشت اونجا قدم بزارم

خدایا شکرت🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز