2777
2789
عنوان

پدرشوهرم چکاریه میکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 203395 بازدید | 182 پست

کارش اصلااااا درست نیست یعنی چی.اینچیزا حس قدرت و دوست داشتن نیست .من حتی برای بوس کردن داداشام و بابام هم حد و حدود دارم اونوقت پدرشوهر بیاد دست دور سینه بندازه .لطفا مدیریت کن و بجای اینکه چشم جاریات کور کنی روابطتت مدیرت کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینجور تاپیکا منو تگ نکن فحش میدم مسدود میشم😂😂

😛

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
@eshqbpayanm   بیا به عجایب

اره ديدم😂جل الخالق جل الخالق ماشالا ماشالاااا

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

خدایی چیزی نمیگی وقتا لباتو میبوسه؟

من بودم پامو میکردم تو حلقش

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
جلو شوهرم ک فقط بغلم میکنه

خب دیگه انوقت شما هنوز میگی حس میکنم بی منظور 

بیخیال خواهر من به خودت بیاااااا

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز