2777
2789
عنوان

پدرشوهرم چکاریه میکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 203395 بازدید | 182 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه وقتی قربون صدقم می‌ره جاریام حسودیشون میشه و اصلا حس قدرت بهم دست میده ولی با این کاراش چندشم میشه

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟

حالا چندساله اس و شما چند سالتونه

شاید از ذوقشه منم میچلونم البته بچه هارو 

بد بختی پسرم یاد گرفته فقط لب بوس میکنه 

انقد اخم و تخم و دعواش میکنم بازم کسایی و خیلی دوس داره یواشکی لپاشونو میگیره مث پدر شوهرت لباشونو بوس میکنه

تعریف کردی یاد پسرم افتادم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

@sara1990 🤣

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز