2777
2789
عنوان

پدرشوهرم چکاریه میکنه؟؟؟؟؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 203395 بازدید | 182 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آخه وقتی قربون صدقم می‌ره جاریام حسودیشون میشه و اصلا حس قدرت بهم دست میده ولی با این کاراش چندشم میشه

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟

حالا چندساله اس و شما چند سالتونه

شاید از ذوقشه منم میچلونم البته بچه هارو 

بد بختی پسرم یاد گرفته فقط لب بوس میکنه 

انقد اخم و تخم و دعواش میکنم بازم کسایی و خیلی دوس داره یواشکی لپاشونو میگیره مث پدر شوهرت لباشونو بوس میکنه

تعریف کردی یاد پسرم افتادم

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

@sara1990 🤣

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز