2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مادرم سر پنج سال قطع کردن ۶ ماه بعد به ریه زده بود. تورو خدا اگر قراره قطع کنین پیش چند تا دکتر دیگه هم برید حتما. ایشالا بلا به دور باشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
اره کسایی که منفی ان .. ولی میخام بدونم کسی هست ک نخوره وخوب شده باشه. دکتر میگه نباید خورد این نوع ...

خوب مگه میشه نخورد؟ کسی که نیاز داره باید بخوره

تاموکسیفن میره رو استروژن میشینه

وقتی رسپتور استروژن تومورت مثبت باشه استروژن مانع تقویت سلولهای سرطانی میشه

ولی اینکه آیا کسی تریپل نگاتیو بوده و خوب شده بله بوده

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷
برای مادرم سر پنج سال قطع کردن ۶ ماه بعد به ریه زده بود. تورو خدا اگر قراره قطع کنین پیش چند تا دکتر ...

مادرتون از کما درومدن عزیزم؟

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷
برای مادرم سر پنج سال قطع کردن ۶ ماه بعد به ریه زده بود. تورو خدا اگر قراره قطع کنین پیش چند تا دکتر ...

من انقد تو فکر شما بودم هر وقت بر مامانم دعا میکنم مادتونو یاد میکنم

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
خوب مگه میشه نخورد؟ کسی که نیاز داره باید بخوره تاموکسیفن میره رو استروژن میشینه وقتی رسپتور استرو ...

توی ازمایش چکاب ca15.3 ;ک  تا 30 نرماله رسیده به 27 واین خیلی منو ترسونده .میگم حتما عود کرده چون عود سرطان سینه باین مشخص میشه

من انقد تو فکر شما بودم هر وقت بر مامانم دعا میکنم مادتونو یاد میکنم

خدا خیرتون بده. خدا مادرتون رو حفظ کنه.واقعا روزای بدی رو داریم میگذرونیم.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
توی ازمایش چکاب ca15.3 ;ک  تا 30 نرماله رسیده به 27 واین خیلی منو ترسونده .میگم حتما عود کرده چ ...

این تومور مارکر مربوط به تخمدانه

نه لزوما

کلا آز خون زیاد حساس نیست به توده 

برعکس چیزیکه تصور میشه

هرچی خیره عزیزم

زندگی همینه

ته تهش پوچه

فداتشم عزیزم ایشالله خدا خودش کمک کنه میدونم واقعا تو شرایط بدی هستی ایشاالله خدا یارورت باشه ب مادر سلامتی بده.

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏