2777
2789
میشه بگین؟

یه لحظه به خودت میای میبینی اون چیزایی که میخواستی اژ روشی برات درست شده که فکرشو نمیکردی.من خودم چیزایی که صددرصد غیر ممکن میدونستم برام اتفاق افتاده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه یکیشو بگی

خیلی زیاد.الان حضور ذهن ندارم.مثلا من ماه عسل قرار بود برم جاییکه اصلا راضی نبودم امکان عوض کردنشم نبود زد و اونجا یه اتفاقایی افتاد که  دیگه کسی رو راه ندادن حالا این یه مورد کوچیک بود.یا از دانشگاهم بعد چهارسال انصراف داده بودم و ناامید نشسته بودم انگار دنیا برام تمومدشده بود یه لحظه پیامک اومد از یه دانشگاه که دعوتم کردن اصلا فکرشم نمیکردم و کاری براش نکرده بودم.تو محله نسبتا گرون خونه میخواستم اما پولمون نمیرسید خیلی گشته بودیم و رفته بودیم جاهای ارزون یه لحظه محض احتیاط شوهرم اصرار کرد بریم یه املاکی من‌گفتم زشته با این پولمون تو این املاک که معامله هاس آنچنانی میشه با پدرم رفتیم یه خونه بود با شرایط خاص شرکا هم اختلاف داشتن و میخواستن سریع بفروشن قسمت ما شد.عزیزم معجزه ها هر روز اتفاق میوفتن امیدت به خدا باشه 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز