2777
2789
عنوان

جدا بشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 51 پست

من از 14 سالگی خاستگار داشتم. اول تو 15 سالگی پسر عموم قبول کردم 3 سال نشون کردش بودم توی 18 سالگی نخاستمش بنا به دلایلی. 2 سال افسرده شدم یه جورایی. الان 21 سالمه. عزیزم از من به تو نصیحت زیر 20 ازدواج ممممممنوع. دانشگاه برو بزار ذهنت کامل رشد کنه بزار بفهمی مزه زندگی چیه و چی از زندگی و همسر ایندت میخای بعد ازدواج کن

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از 14 سالگی خاستگار داشتم. اول تو 15 سالگی پسر عموم قبول کردم 3 سال نشون کردش بودم توی 18 سالگی ن ...

نمیخوام بلا تکلیف باشم الان هر کی از من بپرسه با کسی دوست شم بی شک میگم نه 

نمیخوام بلا تکلیف باشم الان هر کی از من بپرسه با کسی دوست شم بی شک میگم نه 

واسه یه دختر 16 ساله تکلیفش درسشه و کمی خوش گذرونی. چقد عجله داری واسه ازدواج. یعنی فک میکنی از الان اماده شوهر داری و خونه داری هستی؟ 

همین که میگی بلاتکلیف هنوز ذهنیتت از زندگی کامل نشده. 

در ضمن ادمی ک نداری نکشیده نمیتونه بره بسوزه و بسازه. من خودم نمیتونم فک نکنم توهم بتونی... 

واسه یه دختر 16 ساله تکلیفش درسشه و کمی خوش گذرونی. چقد عجله داری واسه ازدواج. یعنی فک میکنی از الان ...

نه عزیزم من هجده سالمه میگم جدا بشم تا وقتی اون میره سر کار و من دانشگاهم تموم شه و برم سر کار اما دو دلم نمیخوام داغون شدنشو ببینن

طلاق برای چی .اره اما اگه قرار باشه با یکی دیگه ازدواج کنم حقیقتو بهش میگم

به نظرم تا وقتی 20 رو رد نکردی و وارد جامع نشدی ازدواج نکن جامعه الان گرگ شده. بعد خانواده طرف هم راضی نیستن. اگر هم دوسش داری و رابطه داشتین باهاش ادامه بده تا یکی دو سال. صبر کن واسه ازدواجت زوده... بعد ها 100%میتونی بهتر تصمیم بگیری میتونی به دوستی باهاش بدون رابطه تاکید میکنم بدون رابطه ادامه بدی و درستم بخونی...