2777
2789
عنوان

جدا بشم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 51 پست
😆😆😆واسه گوشی گریه میکرد ? 😐اونوقت دوست پسر من بهم گفت من هر چی خاستم بدست اوردم مهاله ک تو رو ن ...

بابا من  خودم 23تا عشق داشتمممممم 😂😂😂😂اخرم شوهرم یه تار موش میارزه همشاینا همش بچه بازیه بابا با اعصاب روان بازی میکنن مگه بیکاری اینجا ایرانه فیلم هندی نیست  بگو یک کلام ختم کلام بیو خاستگاری بگیرم ببرم الکی وابستگی پیش نیاد وگرنه کات کن به دوتا قسم هم نیست و اینا بلدن ب نظرم کات کن 

کسانی که سرکتاب میخوان خصوصی (مادر سه فرزند

قرار بود ک این تابستون بعد کنکور نامزد کنیم ک قبول نشدم اون میگفت تو قبول شو دانشگاه هم خواستی نرو فقط ب خاطر خودت میگم ک فردا خانواده م در نبود من چیزی نگن ناراحتت کنن میخوام حس کنن تو از اونا سر تری ولی قبول نشدم و یه مشکلی پیش و اومد و اینا تا چند هفته پیش یه دعوای شدید باهش کردم درباره بلاتکیف بودنم اینم بگم ک من ناخواسته تو رابطه با این اقا دختر بودنمو از دست دادم سرزنشم نکنین ک خودم میدونم چ اشتباه بزرگی کردم حالام من محکم ب درسم چسبیدم و زرنگم هستم ب امید خدا ب قول نورالدین ب امید حق علیه باظل امسال قبول میشم حتما اون اقا هم کار نداره و کارش هم تا بعد از عید 99 درست نمیشه و هنوز ارشدم نگرفته برا کارش لازمه و کلا سر کار خوب نمیره تا 3.4سال دیگه منم فعلا نمیتونم جهیزیه بگیرم تا وقتی برم سر کار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ب سرم زده بهش بگم جدا شیم هر وقت اومدی خوش اومدی نیومدی هم نیومدی بیخیال اما اگه کسی اومد با این شرایط منو قبول داشت شاید باهش ازدواج کنک چون دوساله منتطر تو موندم دوستان واقعا خوبه این اقا چواسم تلاش کرده زیاد خوبی و پیشرفت منو میخواد مه برو سر کار تا کمک خرج خانواده و باعث سربلندی مادرت باشی تا خانواده منم بهونه ای نداشته باشن

بابا من  خودم 23تا عشق داشتمممممم 😂😂😂😂اخرم شوهرم یه تار موش میارزه همش اینا همش بچه بازیه ب ...

ن دوسش دارم همه جوره کنارمه هیچی کم نزاشته چرا کات کنم منم خیلی اهل ازدواج نیستم هنوز عقلم قد نمیده چرا بگم بیا خاستگاری وقتی میگم ک از تصمیمم مطمئن باشم ب نظرم اشتباهه محضه ک ب دوست پسرت هنوز هیچی نشده بگی بیا خاستگاری باید کاملا با اخلاق هم اشنا بشید ک اصلا میتونین زیر ی سقف همو تحمل کنید یا ن؟بعد یکو نیم سال تازه اخلاقاشو فهمیدم هنوزم ن کامل چرا ریسک کنم حالا اومدیم گفت میام چجوری جمش کنم وقتی نمیخام؟

🖤
این نه قصد ازدواج داره نه چیزی فقط عقده گشایی منم ی بار یکی تو 18سالگی کمتر از خودم بود دلم سوخت پسر ...

نه عزیزم اون اینطور مثال زدم ک اگه ما هم ب فکر پس انداز بودیم وضعمون بهتر بود

خب پس وقتی شرایط ازدواج نداری کات کن 

اخه دوسش دارم خیلی زیاد و نمیخوام ب بی معرفی متهم شم اون الان اصلا شرایط روحی خوبی نداره نبود من نابودش میکنه 

اخه دوسش دارم خیلی زیاد و نمیخوام ب بی معرفی متهم شم اون الان اصلا شرایط روحی خوبی نداره نبود من ناب ...

خب پس شرایط روبهش توضیح بده وخواسته هات روبگوببین نظره خودش چیه خودت بهترازهرکس دیگه ای میتونی تصمیم بگیری که میخوای باهاش بمونی یاتمومش کنی

خب پس شرایط روبهش توضیح بده وخواسته هات روبگوببین نظره خودش چیه خودت بهترازهرکس دیگه ای میتونی تصمیم ...

اره اما واقعا دوس کم نیست خیلی دوسش دارم فقط خدا میتونه کمکم کنه