2777
2789
جدی؟ مثلا چکار میکنه؟

مثلا رفته بود پول داده بود به یه ماشین الکی به راننده گفته بود میخوام تو کلانتری بنایی کنم یه ماشین بار پر گچ ریخته بود تو کلانتری اونا هم گرفته بودنش بازداشت بود پرونده ی پزشکیش بردیم ازادش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره مامانم که یه عمر داره با پدرم که دوقطبیه زندگی میکنه مامانم هم از استرس کارای پدرم سرطان تیرو ...

اینا نباید ازدواج کنن😥😥چون ژنتیکی منتقل میشه و توی نسلش حتمااا دیده میشه

خدا به مادرتون صبر و سلامتی بده انشالله به ماهم همینطور😧

اینا نباید ازدواج کنن😥😥چون ژنتیکی منتقل میشه و توی نسلش حتمااا دیده میشه خدا به مادرتون صبر و سلا ...

اره واقعا وضع مالیش هم خیلی خوب بوده ولی حالا فقط یه خونه داره.من حس میکنم ابجیم هم حالش تقریبا مثل بابام هس ولی نه اونقدر شدید

اره واقعا وضع مالیش هم خیلی خوب بوده ولی حالا فقط یه خونه داره.من حس میکنم ابجیم هم حالش تقریبا مثل ...

من داداشم دوقطبیه و پارانویید این اگه قتلی توی کشور همسایه اتفاق ییوفته دنبال قاتلش بین ماها میگرده میره معرفی مونم میکنه کلانتری دیگه میشناسدش میگه باشه برو ما پیگیر میشیم

خودمون هم بعدا به کاراش میخندیم ولی همون موقع اینقدر ناراحتی میکشیم اینقدر استرس تحمل میکنیم

الهی.اره خیلی سخته یکی از اعضای خانواده مشکل روحی یا جسمی داشته باشه به خصوص روحی

در انتظار گودو
مطمئنین دوقطبی هستن؟ شاید بیماری دیگه ای باشه

سوار موتور میشه موقعی ایی که حال شیدایی داره عین پسرای ۲۰ساله رانندگی میکنه هربار تصادف بدجور میکنه همه جاش پلاتین هس بار اخری که پاهاش هم بلند و کوتاه شد.قبلا اصلا قبول نداشت که مریضه حالا قبول داره الهیی بمیرم وقتی حالش بده هی میخواد خودشو کنترول کنه ولی دست خودش نیس بعضی وقتا میاد در گوشم میگه بابا حالا اروم شدم؟حالم بهتر شده؟منم الکی میگم اره

الهی.اره خیلی سخته یکی از اعضای خانواده مشکل روحی یا جسمی داشته باشه به خصوص روحی

روحی به نظرم خیلی بدتره اخه کسی درک نمیکنه زیاد مثلا مامان بزرگم هیچ وقت قبول نداره که بابام مریضه میگه فیلم بازی میکنه ادم اتیش میگیره.یا بعضیا به تمسخر میگیرن