2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بگی چیکار میکنه ک اطرافیان اینجوری میشن 

خییلی تغیر حال دارن اینکه یه مدت خوشحال یه مدت ناراحت فقط یه نمونه کوچیک و کم اهمیتشه که شاید بنشنوی بگی افراد عادیم گاهی اینجورن خب ولی فقط اینا نیست دوقطبیا نمیتونن تصمیم بگیرن حتا ممکنه به کسی قول ازدواج بدن دم عقد یهو منصرف بشن و واقعا ام ول میکنن میرن این فقط یه مثال کوچیک هیچ تصمیمی رو قاطع نمیگیرن رو حرفشون نمیمونن اصلا زندگی باهاشون جریان نداره درجا زدنه گاهی به حد جنون عصبی بداخلاق و کلا رواااانی میشن ابرو واسه ادم نمیزارن کلا😧

عجب. ولی اعتماد به نفس بالایی دارن و این کمکشون میکنه موفق بشن😂 

نه عزیزم تا یه حد نرمالش خوبه ، این بیماریه ارزو نکن داشته باشیش، خدا همه ی کسایی که گرفتارشن هم نجات بده

نه عزیزم تا یه حد نرمالش خوبه ، این بیماریه ارزو نکن داشته باشیش، خدا همه ی کسایی که گرفتارشن هم نجا ...

من ضعیفشو دارم.کلا ارثش رو داریم.هیچ مشکلی هم ندارم باهاش اخه ضعیفه، ولی فاز سرخوشیش خیلی خوبه😂😂😂😂 افسرده میشم میرم توی فاز فلسفه و از زمین و زمان ایراد میگیرم که چرا اینجوری هست😂 

در انتظار گودو
خییلی تغیر حال دارن اینکه یه مدت خوشحال یه مدت ناراحت فقط یه نمونه کوچیک و کم اهمیتشه که شاید بنشنوی ...

یا خدا 

خدا بهمون رحم کنه با این بیماری های جور وا جور 

ی روز ام اس

ی روز سرطان

ی روز دوقطبی 

اره میگن دوقطبی ها اگر توی فاز شیدایی خودشون رو نگهدارن ادم های موفقی میشن

بابا ی من دوقطبیه اگه تو فاز شیدایی بمونه به نظرم کل شهرمون خراب کنه از بس که کارای عجیب غریب میکنه دعا میکنیم زودی برگرده حال افسردگیش

یا خدا  خدا بهمون رحم کنه با این بیماری های جور وا جور  ی روز ام اس ی روز سرطان ی روز ...

حالا اینا خوبه وای بحال کسی که پارانویید و دوقطبی رو باهم داشته باشه زندگی نیست ولاه جهنمهههههه جهنممم

من ضعیفشو دارم.کلا ارثش رو داریم.هیچ مشکلی هم ندارم باهاش اخه ضعیفه، ولی فاز سرخوشیش خیلی خوبه😂😂😂 ...

امیدوارم اطرافیانت هم راضی باشن چون این بیماری خودتو درگیر نمیکنه که

خییلی تغیر حال دارن اینکه یه مدت خوشحال یه مدت ناراحت فقط یه نمونه کوچیک و کم اهمیتشه که شاید بنشنوی ...

بیچاره مامانم که یه عمر داره با پدرم که دوقطبیه زندگی میکنه مامانم هم از استرس کارای پدرم سرطان تیرویید گرفت خدارو شکر بخیر گذشت