2777
2789
عنوان

سکسکه جنین 😍

5887 بازدید | 23 پست

بچه ها از هفته ۳۱ سکسکه هاشو متوجه میشم.خیلی باحاله کسی میدونه دلیل سکسکه هاشون چیه؟ و این ک‌ چه فایده ای داره واسشون

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

میگن تکامل سیستم تنفس و گوارش! 

من از هفته 29 می‌فهمیدم، الانم که دوماهشه خیلی سکسکه میکنه و طولانی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
میگن تکامل سیستم تنفس و گوارش!  من از هفته 29 می‌فهمیدم، الانم که دوماهشه خیلی سکسکه میکنه و ط ...

اره برا منم ۴ الی ۵ دقه سکسکه میکنه 😂

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره برا منم ۴ الی ۵ دقه سکسکه میکنه 😂

نازی😍

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
منم اط ۲۸ هفته سکسکه میکرد.خیلی باحاله.دستمو رو شکمم میزاشتم تکون میخورد با هر سکسکسه

من فیلم هم گرفتم یادگاری نگه داشتم 😅

پزشکان دلیل سکسکه جنین درون رحم مادر را نمی‌دانند. بهتر است بدانید که همه جنین‌ها هم در شکم مادرشان سکسکه نمی‌کنند اما برخی ممکن است مرتب این کار را انجام دهند. برخی تئوری‌ها نشان می‌دهد که سکسکه جنین با رشد ریه جنین ارتباط دارد هرچند این تئوری هنوز ثابت نشده است. گفته میشود توانایی جنین برای دم و بازدم مایع آمنیوتیک و بروز سکسکه میتواند نشانه خوبی از رشد مناسب دیافراگم باشد. این حرکن نشان دهنده فعال شدن عصب دیافراگم است. علاوه بر تنفس، جنین درون شکم مادر تمرین مکیدن میکند. همه این فعالیتها میتواند منجر به بروز سکسکه جنین درون رحم مادر شود.

منم اط ۲۸ هفته سکسکه میکرد.خیلی باحاله.دستمو رو شکمم میزاشتم تکون میخورد با هر سکسکسه

اره ی نقطه از شکم هی به فاصله های منظم میپره بالا

پزشکان معتقدند سکسکه جنین در رحم مادر طبیعی است. هرچند هر بارداری منحصر به فرد است و هیچ قانونی وجود ندارد که چندبار سکسکه جنین طبیعی است. برخی مادران سکسکه جنین را چندبار در روز تجربه میکنند و برخی دیگر اصلا چنین احساسی ندارند. با اینکه مشخص کردن سکسکه جنین در شکم مادر دشوار است اما این علامت خوبی است و بخشی طبیعی از بارداری به حساب می آید. هرچند به طور نادر سکسکه جنین میتواند نشانه یک مشکل در بارداری نیز باشد. بعد از هفته 32 بارداری معمولا خانم بارداری هر روز متوجه سکسکه جنین نمیشود. خانمی که بعد از هفته 28 بارداری بیشتر از 4 بار در روز متوجه سکسکه جنین به طور منظم میشود باید به پزشک مراجعه کند.

خوش به حالتون من هنوز در حد ۲ یا ۳ تا ضربان حس میکنم اونم یه بار تا الان انقدرم استرس میگیریم چون از ...

مال من از هفته ۲۲ دیگه حرکتاش فهمیدم اونم‌خیلی کم. دیگه از ۷ماه ب بعد واضح میفهمی ک از طرف میره اون ور لگد میزنه. قبلش‌چیزی نمیفهمی

خوش به حالتون من هنوز در حد ۲ یا ۳ تا ضربان حس میکنم اونم یه بار تا الان انقدرم استرس میگیریم چون از ...

عزیزم هنوز وقت داره نگو خوشبحالتون.سکسکه بچه هم خوشبحالتون داره آخه واسه شما هم شروع میشه. مهم سلامت بچه اتونه

بابا بزرگ مهربونم دلم برات یه ذره شده. دلم واسه قصه هات واسه اون تن صدات تنگ شده. بابا بزرگ قشنگم واسه بقلت واسه اون  ته ریش سوزنیت دلم یه عالمه تنگ شده.دلم واسه اون حس آرامشی که وقتی موهامو می‌بافتی تنگ شده. میشه یه صلوات واسه شادی روح بابابزرگم بفرستید ده ساله بی قرارشم نیست پیشمون
مال من از هفته ۲۲ دیگه حرکتاش فهمیدم اونم‌خیلی کم. دیگه از ۷ماه ب بعد واضح میفهمی ک از طرف میره اون ...

واقعا من تازه داره ۴ ماه هم تموم میشه باید ۳ ماه دیگه صبر کنم یعنی 🙁🥴😁

دختر منم خيلي سكسكه ميكنه

از ٣٠ هفته تقريبا واضح از روي شكم معلومه

دليلش رو ولي نميدونم

احتمالا تـــو مصرف اب امونياك پرخوري كرده😂😂😂😂

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين