من از هفته 29 میفهمیدم، الانم که دوماهشه خیلی سکسکه میکنه و طولانی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
منم اط ۲۸ هفته سکسکه میکرد.خیلی باحاله.دستمو رو شکمم میزاشتم تکون میخورد با هر سکسکسه
من فیلم هم گرفتم یادگاری نگه داشتم 😅
پزشکان دلیل سکسکه جنین درون رحم مادر را نمیدانند. بهتر است بدانید که همه جنینها هم در شکم مادرشان سکسکه نمیکنند اما برخی ممکن است مرتب این کار را انجام دهند. برخی تئوریها نشان میدهد که سکسکه جنین با رشد ریه جنین ارتباط دارد هرچند این تئوری هنوز ثابت نشده است. گفته میشود توانایی جنین برای دم و بازدم مایع آمنیوتیک و بروز سکسکه میتواند نشانه خوبی از رشد مناسب دیافراگم باشد. این حرکن نشان دهنده فعال شدن عصب دیافراگم است. علاوه بر تنفس، جنین درون شکم مادر تمرین مکیدن میکند. همه این فعالیتها میتواند منجر به بروز سکسکه جنین درون رحم مادر شود.
پزشکان معتقدند سکسکه جنین در رحم مادر طبیعی است. هرچند هر بارداری منحصر به فرد است و هیچ قانونی وجود ندارد که چندبار سکسکه جنین طبیعی است. برخی مادران سکسکه جنین را چندبار در روز تجربه میکنند و برخی دیگر اصلا چنین احساسی ندارند. با اینکه مشخص کردن سکسکه جنین در شکم مادر دشوار است اما این علامت خوبی است و بخشی طبیعی از بارداری به حساب می آید. هرچند به طور نادر سکسکه جنین میتواند نشانه یک مشکل در بارداری نیز باشد. بعد از هفته 32 بارداری معمولا خانم بارداری هر روز متوجه سکسکه جنین نمیشود. خانمی که بعد از هفته 28 بارداری بیشتر از 4 بار در روز متوجه سکسکه جنین به طور منظم میشود باید به پزشک مراجعه کند.