2777
2789
عنوان

تیروئید در بارداری چکار کنم

1111 بازدید | 30 پست

من قبل از بارداری ازمایش ک دادم۲.۴ بود اما هفته ششم ک ازمایش دادم ۴.۹ بود اول هیچکس نگفت مهمه الان یهو بهم گیر دادن بالاست t4توی ازمایش ۸.۲هست رفتم دکتر دارویی ک داده رو دو روز خوردم همش سردردم همش تهوع همش بی خوابم الان بنظرتون این مقدار تیروئید من بالاست اخه خودش تو ازمایش زده تا ۵.۵ خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا آخربارداریت قرصشو یخور یا حالا طریق دیگه ولی عددش رو حتما بین دو تا یک نگهدار بالای دونیم نذاربره

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

بله برای خانوم بارداربالاست.منم توی دوتا بارداریم اینجوری بودم.اون تهوع وسردرد وایناهم بخاطربارداریه نه بخاطر قرص تیرویید

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

حتما حتما قرصتو بخور. اگه قرص باعث تهوع میشه نصفه شو بخور یکم بعد نصف دیگشو یا نصف صب نصف شب ولی حتما بخور. کم کاری باعث زایمان زودرس و نارس بودن نوزاد میشه

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

برا منم دقیقا همین اعداد نشون داد  عزیزم اصلا نگران نباش ولی دقیقا طبق دستوری ک دکتر داده دارو رو مصرف کن چون مقدارش مهمه یعد برو ازمایش بده دوباره من رعایت کردم پسرمم ماشالله سر و مر و گنده   این عدد   ۵/۵ درسته نرماله اما برا بارداری یاسد از دو و نیم سه بیشتر نشه  برا من وقتی اومد رو عدد یک قطع کردم دارو رو  زیر نظر دکتر داخلی خوب برو