2777
2789
عنوان

تیروئید در بارداری چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 30 پست
باید قرص بخوری عزیزم نمیشه نخوری اگه حالتو خیلی بد میکنه بعد صبحانه بخور قرصو

باید حتما ناشتا باشه دکتر من تایید داشت ک حتماا حتما ناشتا بخوری تازه تا یه ربع بعدش هم نباید چیزی بخوری

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حتما قرصتو بخور. اگه قرص باعث تهوع میشه نصفه شو بخور یکم بعد نصف دیگشو یا نصف صب نصف شب ولی حتم ...

اصلااا درست نیست قرص تیرویید حتما بایدصبح ناش

مصرف بشه وربطی به زایمان نداره اما روی هوش بچه تاثیرمیذاره

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 

من رو دخترم دارو رو خوب  مصرف نکردم  چون دقیقا مثل شما حالت تهوع سرگیجه داشتم  خداروشکر برا رشدش اتفاقی نیفتاد اما تا الان که پنج سالشه زقر نظر دکتره کم کاری تیرووید داره دارو مصرف میکنه  همش میگم لعنت به من دو تا قرص درست مصرف نکردم  

اصلااا درست نیست قرص تیرویید حتما بایدصبح ناش مصرف بشه وربطی به زایمان نداره اما روی هوش بچه تاثیرم ...

منم ک نوشتم باید حتما ناشتا باشه. .روی هوش تاثیر داره ولی من شنیدم ک باعث زودرسی میشه. برا خود فرد هک کلی عوارض داره اگ کنترل نشه. چرا میخاید بگید ک مشکلی نیس تا با خیال راحت قرصاشو جدی نخوره؟ 

منم ک نوشتم باید حتما ناشتا باشه. .روی هوش تاثیر داره ولی من شنیدم ک باعث زودرسی میشه. برا خود فرد ه ...

وا چه حرفا اتفاقا شما داری روش اشتباه بهشون یاد میدید.منم تاکید دارم که خیلی مهمه وحتمابایدناشتامصرف بشه ومیگم که تهوع وسردردم جزعلایم بارداریه وربطی به قرص نداره

منم توبارداری کم کاری تیرویید داشتم اصلانمیدونستم انقدمهمه داروهاموهرروزیک ساعت اینوراونورخوردم الان دخترمم کم کاری تیروییدداره ازبدوتولد ۳ساله داره میخوره دکترگفت شایدتااخرعمر

منم ک نوشتم باید حتما ناشتا باشه. .روی هوش تاثیر داره ولی من شنیدم ک باعث زودرسی میشه. برا خود فرد ه ...

عزیزم من خودم مشکلات رو خوندم ک چیا میتونه باشه اما چون حالم خدب نیست گفتم شاید دوستان راهکاری دارن و یا مشکل مشابه داشتن و براشون مشکلی پیش نیامده

این که میگید شنیدموایناحرفه عزیزم خوددکتربه من توضیح داد که برای بچه خیلی بده و روی هوشش تاثیرمیذاره

وا چه حرفا اتفاقا شما داری روش اشتباه بهشون یاد میدید.منم تاکید دارم که خیلی مهمه وحتمابایدناشتامصرف ...

من تو بارداری اصن ویار نداشتم ولی با خوردن قرص بالا میاوردم دکترم گفت نصفش کن کم کم بخور ک بالا نیاری. شب هم موقع خاب ک ادم چن ساعت قبلش چیزی نخورده باشه میتونه بخوره 

من تو بارداری اصن ویار نداشتم ولی با خوردن قرص بالا میاوردم دکترم گفت نصفش کن کم کم بخور ک بالا نیار ...

اون به این خاطر بود که صبح باشکم خالی ادم مجبوره قرص بخوره ودقیقا بخاطر ویاره که اینجوریه آدم اماشمافکرمیکردی ویارنداری!

عزیزم من سردوتا بارداریم رفتم دکترمتخصص داخلی واینکه بخاطر بچه ت هم که شده درست قرصتو مصرف کن.حتما صبح ناشتا بخور اما خب آب زیادازحد نخورکه حالت بهم نخوره.بالاخره بارداری این مشکلاتم داره بایدتحمل کرد

اون به این خاطر بود که صبح باشکم خالی ادم مجبوره قرص بخوره ودقیقا بخاطر ویاره که اینجوریه آدم اماشما ...

باشه شما راست میگین خانوم دکتر 

2790
2778
2791
2779
2792