2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 104 پست
۳ سال از روزگاران عاشقیم میگذره ☹☹

فراموش نمیشه دخترگل

اما خانوما راحت دوباره عاشق میشن

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم...تنها ارزوم اینه این حس لعنتی از بین بره.. دوستام‌میگن خیلی افسرده و دمغ شدم‌نسبت ب قبل..

من نمیدونم روحیه تو چطوره ولی تو سن ۲۸ میفهمی تو زندگی باید بدویی اونقد سریع که فرصت نداری برگردی عقبو نگاه کنی

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.
من اولین بار همون ۱۹ سالگی بود امیرحسینو دیدم😭😭😭😭😭

باز تو🤣

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
چی من متوجه نشدم

واسه ازدواج همو میخواستیم

رابطمون‌چارچوب داشت

بعد۳ سال از رابطه دعواهامون بالا گرفت

من عاشقش بودم ولی اون میگفت عاشق نیستم فقط خیلی دوست دارم

من بیشتر محبت میکردم

بیشتر نگران میشدم

بیشتر سراغشو میگرفتم

بیشتر ابراز علاقه میکردم

اونم اینکارارو میکرد ولی کمتر چون علاقش ب من‌کمتربود

دیگه فهمیدم من دارم‌تباه میشم تواین رابطه😞

گفتم بهش بره

تمومش کردیم

فک‌میکردم بمونه اصرار کنه ب موندن

ولی گفت خداحافظ و راااحت رفت

هنوز باورم نمیشه....

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
انشالله زودتری حس مامانارو تجربه میکنی انشالله زودتری مامان چندتابچه بشی 

مرسی عزیزم😘😘😘

ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢