بچه ها کدومتون وقتی 18.۱۹ ساله بودین و به شدددت عاشق شدین (حالا یکم بیشتر یا کمتر) و الان ک چند سال از اون زمانا گذشته فراموشش کردین؟ دارم از دوست داشتن واقعی حرف میزنماا.. از اینا ک اولیین عشقته ک حس میکنی بعد از اون دیگه کسی ب دلت نمیشینه.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم تو ۱۴ سالگی عاشق شدم اما بعد سه چهار سال نمیدونم چرا سر چیزای الکی بهم زدیم البته تقصیر من بود.اوت رفت سربازی و تو همون حین با یکی دوست شد .یک ماه قبل ابنک بره دختررو بگیره بمن زنگ زد و گف که دو دله برای اینکه با دختره ازدواج کنه ولی من حرفی نزدم.وقتی خبر ازدواجشو شنیدم قشنگ احساس کردم قلبم وایستاد براش ارزوی خوشبختی کردم ولی ته دلم بخاطر بدهایی که تو حین حداییمون بهم کرده بود نبخشیدمش.روز عقدش یکی از اشناهاش مرد .شب عروسیش یکی دیگه دوسال بعد ازدواجش از زنش جدا شد ولی دوباره با همون ازدواج کرد الان یه دختر داره .من الان دوسش ندارم ولی خاطراتشو فراموش نمیکنم خیلی وقتا خوابشو میبینم.شده یه حسرت بدای دلم.همیشه از خدا میخوامکه فراموشش کنم ولی.....