2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 104 پست

بعد از 10 سال هنوز سوژه اول خوابهام 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
واسه ازدواج همو میخواستیم رابطمون‌چارچوب داشت بعد۳ سال از رابطه دعواهامون بالا گرفت من عاشقش بودم ...

اینکارا رو میکرد ک تو بهش بگی برو...

بدترین ادما همینان بخدا..ک با رفتاراشون کاری میکنن تو بزاری بری :(

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلییی بده خیییلیبی :(

هیچوقت نفهمیدم دوسم داره یانه هیچوقت باهاش صحبت نکردم فقط درحد سلام وخداحافظ موقعی که اون سرشو مینداخت پایین میرفت موقعیت خوبی بود که نگاهش کنم😔😔😔

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
هوف من نمیدونم چرا میان تو خوابمون😥😥من اونروز تاشب کسلم 

خیلی بد با اینکه اصلا به فکرش نیستم بازم هست 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
راهی نداره دوباره تلاش کنید برا بهم رسیدن؟؟

من خیلی تلاش کردم.خییلییی زیاد 

ولی اون نمیخواد..خودمم خوب میدونم اگه خودش میخاست خانوادشو مجبور میکرد.

ولی خانوادش براش اولویت داره..

منم دیگه نمیخام برگرده توی رابطه ما خیلی از حرمتا شکسته شده..

حتا بودنشم دیگه حالمو خوب نمیکنه

اینکارا رو میکرد ک تو بهش بگی برو... بدترین ادما همینان بخدا..ک با رفتاراشون کاری میکنن تو بزاری بر ...

اره

نمیخاست خودش بگه من میرم 

میخاست دهن‌منو واکنه منم‌راحتش کردم

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
هیچوقت نفهمیدم دوسم داره یانه هیچوقت باهاش صحبت نکردم فقط درحد سلام وخداحافظ موقعی که اون سرشو میندا ...

بخدا بهتر..

وقتی باهاش خاطره بسازی و جدا شی روح و روانی برات باقی نمیمونه

معلومه عاشقت نبود که خانوادش اولویتش بود

من همیشه سرم تو درسو کتاب بود..

اومد تو زندگیم خودشو کم کم جا داد

بعد گف میخام بیام خاستگاری

منم گفتم وقتی میخاد بیاد خاستگاری ینی خیلییی دوسم داره دیگه :))

بعد ک جواب رد دادن خانوادم من اصن فکرشم نمیکردم اینطوری کنن خودش میگفت هستم تا تهش راضیشون میکنم.

یسال گذشت و گفت نمیتونم نمیشه :))

بعدم تموم شد..

خودمم میدونم اگه یک درصد عشقی ک من بهش داشتمو بهم‌میداش هیچوقت ب این سادگی تمومش نمیکرد..بازم میجنگید برام