بچه ها کدومتون وقتی 18.۱۹ ساله بودین و به شدددت عاشق شدین (حالا یکم بیشتر یا کمتر) و الان ک چند سال از اون زمانا گذشته فراموشش کردین؟ دارم از دوست داشتن واقعی حرف میزنماا.. از اینا ک اولیین عشقته ک حس میکنی بعد از اون دیگه کسی ب دلت نمیشینه.
زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.
من تو ۱۴ سالگی عاشق شدم تا الان فراموش نشده اون ازدواج کرده دو تا بچم داره من درس خوندم دکتر شدم مجرد موندم همیشه خسرتش ته دلمه نشد ک بشه حتی رو اسمشم حساسم،
با اونجا ک گفتی بعد اون هیچ مردی ب دلت نمیشینه و باهات موافقم من الان خود اونو هم دیگ فراموش کردم (دلیل فراموشیم هم اینه ک با تقدیرم کنار اومدم )ولی دیگ اصلا نمیتونم عاشق باشم اصلا نمیدونم دوسداشتن چجوری هست
من ۱۴ سالگیم متاسفانه عاشق شدم یه طرفه هم بود هر باز میدیدمش قلبم تند میزد غیر از اون چشمم نمیدید کسیو ۱۷ سالگیم اعتراف کردم بهش😥😓😒☹اما اون جواب منفی داد و خلاصه من عاشق موندم ۱۸ سالگیم رفت خواستگاری کسی 😥اون موقع واقعا شکستم😥😥😥امسالم عروسیش بود اتفاقا تو عروسیشم رقصیدم😥😥😥😥هر خواستگاری که بیاد متاسفانه ناخوادآگاه ذهنم مقایسش میکنه با اون😣😥ولی الان دیگه برام مهم نیست اصلا فکر نمیکنم بهش جاییبودنی نگاش نمیکنم اصلا 😄 اصلا مهم نیست برام چه گوهی میخوره با زن عتیقش🤣
بیشتر تصورات دلخواه شماس که میمونه شاید اگه برگرده و شرایط واقعیشو بدونید اصن ازش خوشتون نیاد
زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.